Beweegcoaching

Werken aan een gezondere levensstijl, dat kan binnen RUNNING AND MORE bij Beweegcoach Eline Van Loke. Met een specialisatie als gezondheidscoach is zij ook je partner in andere doelstellingen.

Meer bewegen, gezonder eten, omgaan met stress, een beter slaappatroon ontwikkelen? Met jouw specifieke vraag gaan we samen aan de slag om de gewenste, duurzame verandering in je leven aan te brengen. Dit doen we met een door jou bepaald, uniek traject.

Omdat Eline officieel erkend is door de VVGC erkenningsnummer, krijg je o.a.
bij Partena een tegemoetkoming. Daarnaast is zij Fit&Wel partner bij Bond Moyson:
Als lid geniet je daar ook van voordelige tarieven voor de coachingsessies met
Eline. Voor Valpreventie is er een tegemoetkoming via Helan.

 

 

Naast 1 op 1 personal coaching kun je ook intekenen voor verschillende groepssessies. Ontdek hierbij het volledige aanbod van individuele afspraken en de huidige groepssessies.

 

Beweegcoaching – Core stability – Fit and More

Je krijgt training op maat voor jouw specifiek doel, volgens jouw tempo. Beweegcoaching is er voor iedereen, voor elk niveau!

Heb je een sedentair beroep, ben je een beginnend sporter of wens je graag een leuke aanvulling op een trainingsschema? Maak dan hier je keuze en teken in voor een afspraak:

 • Beweegcoaching gebaseerd op jouw specifieke vraag, nood en/of doelstelling. Sessies van 1u waarmee je ook thuis verder aan de slag kan. Tarief: € 30
 • Core stability training ter verbetering van je houding en ter preventie van klachten. We doen oefeningen op jouw niveau, in sessies van een half uur, ook voor verderzetting thuis. Tarief: € 25
 • Fit and More: een trainingsmoment op jouw tempo en maat: Wil je kracht opbouwen, mobiliteit, lenigheid of stabiliteit verhogen, strak blijven of strakker worden? ‘Bootcampgewijs’ gaan we zowel in- als outdoor aan de slag mét en zonder gewichten en toestellen. Sessies van 1 uur aan € 40.

Early birds kunnen starten vanaf 6u ’s morgens; After work trainingen kunnen doorgaan tot 21u30.

Beweegcoaching kan ook in groep! Deze groepscoachings (5 tot 10 deelnemers) kunnen zowel specifieke core stability- als circuittrainings zijn. Deze sessies duren 1u. Je kan ze aanvragen voor een groepje dat je zelf creëert! Mail eline.van.loke@runningandmore.be. 

 

Indoor Roeiclinics

Je kan nu ook individueel indoor roeiles krijgen in RUNNING AND MORE! De sessies duren een half uur en kosten € 20.

Je legt samen met Eline een frequentie vast voor jouw clinic. Na afloop van deze originele lessenreeks kun je minstens 20 minuten onafgebroken roeien. Je conditie zal verbeteren, talrijke spiergroepen worden aangesproken en je zal jezelf overstijgen. Op technisch vlak zal je veel bijleren en de effecten van deze clinic zullen duidelijk voelbaar zijn in je huidige sportbeoefening. Plezier tijdens het afzien, daar gaan we zelfs naartoe!

Je boekt je afspraak voor individueel indoor roeien via de online agenda (bovenaan de homepage) of per mail naar eline.van.loke@runningandmore.be.

 

Gezondheidscoaching

Voor wie met degelijke begeleiding wil werken aan een gezondere levensstijl.

We pakken jouw specifieke vraag aan in coaching sessies van 1u. Het aantal en de frequentie kies je zelf. We bouwen aan een uniek traject tot een duurzaam gezonde levensstijl met als doel dat je nadien zelfstandig verder kan. Ook Rome werd niet op 1 dag gebouwd. Je zal dus naar alle waarschijnlijkheid meerdere malen langskomen. Tussenin kun je opdrachten krijgen voor thuis om zo alvast uit te proberen wat voor jou werkt. Tarief: € 30/u

Tijdens deze gezondheidscoachings kan breder dan rond beweging alleen gewerkt worden:

 • Gezonde voeding: minder snoepen, meer water drinken, aan je dagelijkse portie groenten en fruit geraken, geen frisdrank meer,…
 • Ergonomie: op zoek naar je ideale houding aan de computer, bij thuiswerk, op kantoor, in je zaak, tijdens je job…
 • Slaap: beter tot rust komen, het ideale slaapritme,…
 • Stresshantering: omgaan met stressvolle situaties/perioden/levensgebeurtenissen/…

 

Valpreventie

Bij de kennismaking overlopen we welke situaties, omstandigheden, bewegingen moeilijker worden in het dagelijks leven. Aan de hand van daarop gerichte en haalbare oefeningen werkt Eline op jouw niveau aan algemene stabiliteit en aan spierkracht. Ze begeleidt je hierbij in de oefenzaal en geeft bepaalde oefeningen en tips mee voor in de thuisomgeving. Dit actievere moment wordt gecombineerd met een goed gesprek in haar kabinet. Ze denkt zelf pro-actief aan andere niet besproken situaties en geeft relevante tips, zoals bvb al voor onderweg terug.

Een afspraak Valpreventie duurt 30 minuten. Tarief: € 20

 

Infosessies

Een gezondheidsgerelateerde vraag zonder nood aan coaching noch beweging? Dan is deze infosessie iets voor jou! Thematieken als rookstop en alcoholhandhaving zijn ook welkom.

 • 1 op 1: Geef je vraag of vragen door en we leggen een datum vast. Aan de hand van een bondige, wetenschappelijk onderbouwde sessie krijg je antwoord(en). Een infosessie duurt 1u30 en kost € 60.
 • Groepsinfosessie: Hetzelfde principe als 1 op 1, maar ik nodig jullie samen uit in RUNNING AND MORE of ik kom naar jullie meetingplek toe. Tarief: € 15/p. –  vanaf 10 personen: €10/p.
 • Kilometervergoeding van 0,20€/km als de locatie zich verder dan 20km van RUNNING AND MORE
 • Online sessies kosten 5% minder.

 

Maak je afspraak

Alle individuele afspraken kun je eenvoudig zelf boeken via de online agenda (bovenaan de homepage).

Je mag er vanzelfsprekend ook vrijblijvend voor bellen, sms’en/whatsappen of mailen:

 • 0471 08 61 19   
 • eline.van.loke@runningandmore.be

Wil je meer weten over Eline, wat háár beweegt? Check it out in het ‘Nieuwsbericht’ waarin ze zichzelf voorstelt en op de pagina ‘Medewerkers’.