Large Package running en biking!

Gepost op: 20/10/2014

De ‘Large Package’ (voor running of biking) kan een goed idee zijn als je naar een bepaalde wedstrijd of persoonlijke uitdaging toe meteen wil ondersteund zijn met een volledig én zorgvuldig uitgebalanceerd pakket, waarin de essentiële screenings en adviezen zitten aan een voordeeltarief, mèt een extraatje, en dit alles op één adres.

 

Het Large RUNNING pakket omvat
1. een Basic Bewegingsanalyse Lopen, waarbij je onder meer via Footscananalyse en video-opnames exact advies krijgt rond welk merk en type loopschoen voor jou het ideale is
2. een individuele lactaattest lopen waarbij je conditie gemeten wordt
3. trainingsschema’s voor 12 weken naar jouw persoonlijke doelstelling toe
4. sportvoedingsadvies (1e en 2e consult)
5. een paar Currex-zolen RunPro

Als je intekent voor deze Large Package betaal je bij je eerste afspraak (=de bewegingsanalyse en/of de lactaattest, waarbij je ook meteen opgemeten wordt voor de zolen) de totale en gereduceerde som van 270.
De normale kostprijs is 60 + 75 + 60 + 85 + 43 = €323 . Bovendien geniet je op alle andere diensten (buiten dit pakket) voor de duur van 6 maanden 10% korting.

 

Analoog doen we de Large BIKING Package voor het fietsen. Daarin zit vervat
1. een Comfort Bewegingsanalyse Fietsen voor het optimaliseren van je zitpositie, via de juiste afstelling van je fiets en van je schoenplaatjes
2. een labolactaattest fietsen
3. trainingsschema’s voor 12 weken
4. sportvoedingsadvies (1e en 2e consult)
5. een paar Currex-zolen BikePro

Opteer je voor deze Large Package fietsen, dan betaal je bij je eerste afspraak (=de bewegingsanalyse en/of de lactaattest, waarbij je ook meteen opgemeten wordt voor de zolen) de totale en gereduceerde som van €355.
De normale kostprijs is 145 + 75 + 60 + 85 + 49 = €414. Bovendien geniet je op alle andere diensten (die buiten dit pakket vallen) voor de duur van 6 maanden 10% korting.

 

Om een Large Package aan te vragen of voor meer uitleg erover bel je eenvoudig en vrijblijvend naar 0473 24 18 86 of mail je naar info@runningandmore.be. We zullen je graag en deskundig helpen.

Wil je meer lezen over de afzonderlijke diensten die vervat zitten in deze Large Packages? Maak dan je keuze uit het menu op onze Homepage en klik daar aan wat je interesseert.

Om meer te weten over de tarieven en je voordelen bij de andere packages die we je voorstellen, klik je hier.