Nieuw: Train je mindset!

Gepost op: 12/08/2020

Mental coaching is hyper actueel, zowel in de sport- als in de bedrijfswereld. Het huidige RUNNING AND MORE team heeft de behoefte eraan ook al herhaaldelijk en duidelijk aangevoeld bij tal van sporters.

De nood aan een zekere vorm of aan een bepaalde periode van mentale begeleiding komt regelmatig aan de oppervlakte, en dit bij alle types, leeftijden en niveaus van sporters.

  • Soms is de vraag ernaar zeer expliciet, telefonisch, per mail of tijdens consultaties.
  • Soms is ze inherent aan ándere hulpvragen of wordt ze duidelijk in de context van consulten of behandelingen: bij screenings n.a.v. aanslepende klachten of herval, bij lange termijn begeleiding met trainingsschema’s en/of voedingsplannen, bij bewegingsanalyses o.w.v. herhaalde blessures en op intakegesprekken om een persoonlijk, motiverend traject en doelstelling vast te leggen.

Daarom zijn we blij te kunnen aankondigen dat Annelies Rogiers als psycholoog het team van RUNNING AND MORE zal vervoegen in de Spoorwegstraat te Sint-Michiels. Ze is gespecialiseerd in sportpsychologie, klinische psychologie en studiecoaching.

Zij zal met jullie -met kennis van zaken- op zoek gaan naar the winning mindset. Welkom voor een afspraak bij Annelies vanaf 1 september!

 

 

Opleidingen

  • Annelies is afgestudeerd als Master in de Klinische Psychologie aan de Universiteit van Gent in 2016.
  • Ze volgde meteen daarop ook de basisopleiding in de experiëntiële en ontwikkelingsgerichte kinder-  en jeugdpsychotherapie.
  • In juni 2020 behaalde ze aan de KU Leuven het ‘Getuigschrift in de praktijkgerichte sportpsychologie’.
  • Ze specialiseerde zich verder met opleidingen in Biofeedback en Smart Mind. 

 

Ervaring

  • Onze nieuwe collega is als psycho-pedagogisch consulent actief in het CLB.
  • Ze is ook sportief actief en geeft al jaren tennistraining in Tc Brughia.

Klik hier door naar haar pagina, waarop je de verschillende afspraaktypes kan ontdekken.

Meer weten over haar of haar cv? Neem een kijkje bij ‘Medewerkers