Onze experten recent gevraagd als docent

Gepost op: 15/10/2016

Zowel de sportdiëtist als de zaakvoerder van RUNNING AND MORE werden recent gevraagd om hun specifieke expertise te willen delen in extern georganiseerde lesopdrachten.

In november geeft Tom Vandenbussche in vier avondsessies opleiding over ‘Sportdranken en Voedingssupplementen’ voor Syntra West. Deze lessen behandelen diepgaand de zin en onzin ervan en gaan door in Brugge en Kortrijk. Waar Tom in de dagelijkse praktijk van het sportmedisch testcenter vooral sporters aantrekt die voor zichzelf voedingsadvies en/of opvolging wensen, zullen deze lessen ook nuttig zijn voor sportverzorgers, trainers, fitnessinstructeurs, voedingsconsulenten, gezondheidscoaches, verkopers/vertegenwoordigers van sportvoeding.

 

tom1

 

Bij Howest Brugge anderzijds kunnen de professionele bachelorstudenten van Sport en Bewegen dit semester profiteren van de expertise van Rik Hoste. Deze studierichting deed vroeger ook al meermaals beroep op hem voor individuele stages en voor gastcolleges, zowel in RUNNING AND MORE als op de site van Howest Brugge. Nu werd hij aangesteld om in de gloednieuwe Sportinnovatiecampus een volledige lessenreeks te geven rond ‘Bewegingsanalyses Lopen en Fietsen’. Dit doceert hij aan de studenten van het derde jaar met keuzevak ‘Verdieping Bewegingsanalyse’.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Meer info over beide experten vind je op www.runningandmore.be/medewerkers/