Packages

RUNNING AND MORE kan je een aantal voordelige packages voorstellen.

De Standard Bewegingsanalyse Lopen en Standard Blessurepreventiescreening omvatten beide een osteopathisch onderzoek. Als je opteert voor de combinatie op minder dan een maand tijd van mekaar, dan kan dit osteopathisch onderzoek bij de tweede afspraak korter zijn en kost het je minder. Deze Standard Package kan op één afspraakmoment doorgaan.

 

 

De Large Packages zijn ideaal als je naar een bepaalde wedstrijd of persoonlijke uitdaging toe meteen wil ondersteund zijn met een volledig én zorgvuldig uitgebalanceerd pakket, waarin de essentiële screenings en adviezen vervat zitten, aan een voordeeltarief, en waarbij je daarnaast zelfs 10% korting krijgt op al de andere diensten voor de duur van 6 maanden.

Als je intekent voor één van de Large Packages betaal je bij je eerste afspraak (=de Bewegingsanalyse en/of de Stofwisselingsanalyse) de totale, gereduceerde som.

 

 

Kies je voor een pakket ter voorbereiding van een Marathon, dan betaal je voor een STANDARD package een eerste schijf van € 145 bij de Stofwisselingsanalyse, de tweede van € 80 bij je Lactaattest. Je hebt ook hier 10% korting op al de andere analyses, screenings en adviezen bij RUNNING AND MORE voor 6 maand lang, vanaf je stofwisselingsanalyse.

Als je voorkeur uitgaat naar de PREMIUM package (met voedingsconsulten als extra), dan is je betaling opgesplitst over een eerste schijf van € 190 en een tweede van € 95. Word je PREMIUM, dan geniet je 20% korting op alle overige diensten, ook een half jaar lang.

 

 

Een woordje uitleg met een overzicht van andere veel gevraagde combinaties met Biotherapie en met de Expert Bewegingsanalyse Fietsen.

Vermits een Biotherapieconsult ook deels bestaat uit een osteopathisch onderzoek, en dit laatste al gebeurde bij één van de andere vermelde afspraken, wordt het korter en goedkoper. Ook hier geldt de voorwaarde dat het Biotherapeutisch Advies moet kunnen doorgaan minder dan een maand na je osteopathische screening.

De Expert Bewegingsanalyse Fietsen op minder dan een maand na de andere vermelde analyses en screenings kost minder, omdat je intake en osteopathische screening dan vlotter kunnen verlopen. Je kan ook deze diensten op één dag combineren. 

 

 

Voor meer uitleg over onze packages, om er een afspraak voor te maken of er een cadeaubon voor aan te vragen, kan je mailen naar info@runningandmore.be of bellen naar 0473 24 18 86.

  • Om te overleggen welke package voor jou het meest geschikt is of om de timing ervan te bespreken, kan je ook volledig vrijblijvend en gratis langskomen. Vul hiervoor het contactformulier in of bel naar 0473 24 18 86 om dit intake gesprek vast te leggen.
  • Wil je graag nog een ander pakket (dan deze meest gevraagde) samenstellen voor een speciale uitdaging? Neem dan contact per mail of telefoon en we bekijken de beste mogelijkheden.

Wil je meer lezen over de afzonderlijke diensten die vervat zitten in deze Packages? Maak dan je keuze uit het menu op onze Homepage en klik daar aan wat je interesseert.