Run Brugge: groepstrainingen voor de Brugge Urban Trail

Lopen met Run Brugge is een combinatie van groepslopen en individueel trainen.

Wij zorgen om de tien dagen, op zondagochtenden en woensdagavonden, voor een leuk parcours in de Brugse, groene omgeving. Elke groepsloop is op een andere locatie. We (her)ontdekken samen de mooiste plekjes in en rond Brugge.

Volgens een aangepast schema bouwen we vanaf 22 augustus op naar de Brugge Urban Trail (11 november 2018).

Uiteraard zijn de groepslopen onvoldoende als training. Elke loper ontvangt ook een individueel schema. Onze eigen ervaring als coaches én de feedback van de grote groepen deelnemers aan Dwars door Brugge leren ons dat de groepslopen een extra motivatie en stimulans zijn. Een leuk en welgekomen duwtje in de rug op weg naar jouw 10 km door de Brugse binnenstad.

We voorzien opsplitsing in niveaugroepen. Als je inschrijft voor deelname aan deze voorbereiding, wordt verwacht dat je gemakkelijk 5 km aan één stuk kan lopen. Zo blijft het fun, individueel én in groep.

Je krijgt – in functie van een optimale en integrale voorbereiding – van ons alle relevante info over blessurepreventie, sportvoeding, de juiste oefeningen (core stability, stretching, …), en tal van tips en tricks!  Bij het einde van elke groepsloop bieden wij je ook water en een koek aan.

Wij verzorgen ook je inschrijving voor de Brugge Urban Trail. Handig! Je hoeft zelf aan niets meer te denken.

 

 

Full package voor € 80: Wat krijg je hier allemaal voor?

 • 7 groepslopen in de Brugse groene omgeving
 • lopen in niveaugroepen onder begeleiding van RUNNING AND MORE
 • een individueel trainingsschema van 22 augustus tot de Urban Trail
 • je inschrijving voor de Brugge Urban Trail (inclusief T-shirt)
 • water en gezond snackje na elke groepsloop
 • een korting van €25 bij besteding van €100 in Beau-D, Beauty en wellness
 • de kans om een paar Hoka’s (loopschoenen) te winnen bij BERGH!
 • de kans om een restaurantbon t.w.v. €50 te winnen in Restaurant Poules Moules te Brugge, alsook een driemaandenabonnement bij Paramount Gym
 • een gratis weekpas voor Paramount Gym
 • de volledige voorbereidingsperiode 15% korting op alle analyses, screenings, adviezen bij RUNNING AND MORE
 • veel fun en gezelligheid

 

De data van de groepslopen:

WOENSDAGAVOND ZONDAGOCHTEND
22 augustus  
29 augustus  
12 september  
26 september  
   14 oktober
24 oktober  
  4 november

  

De locaties worden vastgelegd in juli. Deze gegevens worden je bovendien herinnerd, samen met het exacte uur van afspraak met je groepje, telkens in het begin van de week voorafgaand aan de groepsloop (via mail en Facebook). De trainingen op woensdag zullen starten tussen 18 en 19:30, op zondag tussen 8:45 en 10:15. Het is geen enkel probleem om een keertje een groepstraining te skippen: we bezorgen je de inhoud van de training, zodat je ze zelf individueel kan doen.

Optioneel kunnen we na de Urban Trail nog twee extra groepslopen organiseren i.f.v. de Kerstloop op 8 december. Dit bespreken en regelen we met mekaar in de loop van de maand oktober.

 

Zin om in te schrijven? Dat kan eenvoudig via onderstaand formulier.

Je kan overschrijven op rekening BE77 7381 3008 8742 van RUNNING AND MORE ofwel je inschrijvingsgeld cash meebrengen naar jouw eerste groepsloop.

Enkele dagen na de ontvangst van je inschrijving krijg je van ons een bevestigingsmail. Kort voor de eerste groepstraining krijg je alle details rond de locaties en over onze allereerste groepsloop richting jouw 10 km door Brugge dit najaar!

We hopen je met onze unieke, gezellige groepslopen en alle eraan gekoppelde voordelen te mogen klaarstomen voor een super leuke ervaring op 11 november!

 

Nog vragen hierover, of interesse in begeleiding los van deze specifieke uitdaging?

Aarzel niet en mail naar info@runningandmore.be of bel Rik op 0473 241886. We helpen je graag om je nog meer loopplezier te geven. Je kan ook zelf je mogelijkheden ontdekken op onze Homepage.