Run Brugge: groepstrainingen voor de halve Great Bruges Marathon

Lopen met Run Brugge is een combinatie van groepslopen en individueel trainen.

Wij zorgen om de tien dagen, op zondagochtenden en woensdagavonden, voor een leuk parcours in de Brugse, groene omgeving. Elke groepsloop is op een andere locatie. We (her)ontdekken samen de mooiste plekjes in en rond Brugge.

Volgens een aangepast schema bouwen we vanaf begin augustus op naar de halve Great Bruges Marathon (21 oktober 2018).

Uiteraard zijn de groepslopen onvoldoende als training. Elke loper ontvangt ook een individueel schema. Onze eigen ervaring als coaches én de feedback van de grote groepen deelnemers aan Dwars door Brugge leren ons dat de groepslopen een extra motivatie en stimulans zijn. Een leuk en welgekomen duwtje in de rug op weg naar jouw halve marathon.

We voorzien opsplitsing in niveaugroepen. Als je inschrijft voor deelname aan dit voorbereidingstraject, kun je best voordat de trainingen beginnen al vlot 12 km lopen. Zo blijft het fun, individueel en in groep.

Je krijgt – in functie van een optimale en integrale voorbereiding – van ons alle relevante info over blessurepreventie, sportvoeding, de juiste oefeningen (core stability, stretching, …), en tal van tips en tricks! Bij het einde van elke groepsloop bieden wij je ook water en een koek aan.

Wij verzorgen ook je inschrijving voor de halve marathon. Handig! Je hoeft zelf aan niets meer te denken.

 

 

Full package voor € 90: Wat krijg je hier allemaal voor?

 • 7 groepslopen in de Brugse groene omgeving
 • lopen in niveaugroepen onder begeleiding van RUNNING AND MORE
 • een individueel trainingsschema van 1 augustus tot de halve Great Bruges Marathon
 • je inschrijving voor de Halve Marathon
 • water en gezond snackje na elke groepsloop
 • een korting van €25 bij besteding van €100 in Beau-D, Beauty en wellness
 • de kans om een paar Hoka’s (loopschoenen) te winnen bij BERGH!
 • de kans om een restaurantbon t.w.v. €50 te winnen in Restaurant Poules Moules te Brugge, alsook een driemaandenabonnement bij Paramount Gym
 • een gratis weekpas voor Paramount Gym
 • de volledige voorbereidingsperiode 15% korting op alle analyses, screenings, adviezen bij RUNNING AND MORE
 • veel fun en gezelligheid
 • aanwezigheid van de trainers als tempomakers voor jullie op de wedstrijd zelf

 

De data van de groepslopen:

WOENSDAGAVOND ZONDAGOCHTEND
1 augustus  
  12 augustus
22 augustus  
29 augustus  
12 september  
26 september  
  14 oktober

  

Het exacte uur van afspraak én de locaties worden vastgelegd in juli. Deze gegevens worden je bovendien herinnerd, telkens in het begin van de week voorafgaand aan de groepsloop (via Whatsapp, mail en/of Facebook). De trainingen op woensdag zullen starten tussen 18 en 19:30, op zondag tussen 8:45 en 10:15. Het is geen enkel probleem om een keer een groepstraining te skippen. Je krijgt van ons dan de inhoud van de training, zodat je ze zelf individueel kan doen.

 

Zin om in te schrijven? Dat kan eenvoudig via onderstaand formulier.

Je kan overschrijven op rekening BE77 7381 3008 8742 van RUNNING AND MORE ofwel je inschrijvingsgeld cash meebrengen naar jouw eerste groepsloop.

Enkele dagen na de ontvangst van je inschrijving krijg je van ons een bevestigingsmail en kort voor de eerste groepstraining krijg je alle details rond de locaties van de trainingen in groep en over onze eerste groepsloop richting Halve Marathon.

We hopen je met onze unieke, gezellige groepslopen en alle eraan gekoppelde voordelen te mogen klaarstomen voor een super leuke én succesvolle ervaring op 21 oktober!

 

Nog vragen hierover, of interesse in begeleiding los van deze specifieke uitdaging?

Aarzel niet en mail naar info@runningandmore.be of bel Rik op 0473 241886. We helpen je graag om je loopplezier te vergroten. Je kan ook zelf je mogelijkheden ontdekken op onze Homepage.