Testimonials

Ben je als trainer, coach of sporter op zoek naar degelijke sportmedische testen en begeleiding, dan kan het leerrijk zijn om feedback van anderen te lezen. Daarom plaatsen wij hier berichten zoals we ze ontvingen. We beklemtonen dat het spontane commentaren, reacties of meldingen zijn, en dat dus niemand erom gevraagd werd.

We houden er ook aan ze anoniem weer te geven, en ongewijzigd.

Voor de duidelijkheid voegen we enkel soms gegevens toe, zoals de aanleiding van de feedback. Als er beperkt schrappingen gebeurden, is dat enkel om de anonimiteit te waarborgen.

We hopen dat het leerrijk en leuk is dit te lezen, en dat het je vertrouwen in ons bevestigt.

Mocht je jouw persoonlijke reactie opmerken, en liever hebben dat ze verwijderd wordt, laat het ons gerust weten.

Even terugkomen op het rapport van ….. , de evolutie en het gevoel erna . Biotherapie : Momenteel kan ik gerust zeggen dat : – …… absoluut verminderd is : merkbaar aan slaapkwaliteit en het wegvallen van “zure oprispingen”, – de algehele blessuregevoeligheid is sterk tot zeer sterk verminderd; ik ervaar terug plezier bij het lopen en ook bij het fietsen  : de afstanden worden sedert twee weken opgetrokken.

Loper, fietser, na Biotherapeutisch Advies, augustus ’13

Bedankt, Rik, voor je zéér deskundig en erg gedetailleerd bilan! We hebben vanmiddag je website ook doorgegeven aan een andere marathonloper met achillespeestendinose.

Arts na ontvangst kopie rapport loopster, Standard Bewegingsanalyse, augustus ’13

Om mijn atleten optimaal te kunnen begeleiden laat ik hen op regelmatige basis testen door Running and More uit Brugge. Op ….. was ….. aan de beurt! Een dag later zat het testverslag al in mijn mailbox, van een service gesproken.

Atletiektrainer na inspanningstest atlete, augustus ’13

Beste Rik,  Bedankt voor je uitgebreide rapport. Ik ga uiteraard uw advies opvolgen maar had dit ook graag onder begeleiding van u gedaan.

Ex-Volleyballer hoogste nationale afdeling, loper, na Standard Bewegingsanalyse, augustus ’13

Bedankt voor het leuke en goede verloop van de test!

Lid van atletiekclub, man, na inspanningstest, september ’13