Versterking van ons team – Gaël stelt zich voor

Gepost op: 05/05/2014

Sport is een belangrijk element in mijn leven. Op m’n 16de begon ik met hardlopen. Ondertussen liep ik al tal van wedstrijden, gaande van 5 km tot marathon.

Deze passie deed me nog verder specialiseren in mijn eerder gekozen studierichting*. Ik rondde in 2011 met succes de opleiding tot Sportdiëtist af aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen.

Gaël - met logo

Je kan bij mij terecht voor sportspecifiek, maar ook voor algemeen voedingsadvies. Iedereen die begeleiding of ondersteuning wenst rond voeding in een gezondere levensstijl is welkom.

Als gelukkige jonge vrouw, ervaren loopster en als professioneel sportdiëtist vind ik het ontzettend belangrijk dat mensen zich goed voelen, en dat er daartoe kwalitatief en wetenschappelijk onderbouwd voedingsadvies ‘op maat’ wordt afgeleverd. Daar houd ik aan vast. Daar mag je ook op rekenen.

Als geen ander sta ik vandaag open om mijn passie en kennis over sportvoeding met jullie te delen. Als geen ander ben ik verheugd en vereerd om als diëtist aan de slag te gaan bij RUNNING AND MORE. Ik kijk er naar uit om je er welkom te heten en te begeleiden.
Je kan mij ook volgen op twitter: @gaelstaelens.

Meer info over het sportvoedingsadvies bij RUNNING AND MORE vind je ‘hier‘.

*Ik ben een door het Riziv erkende diëtist, afgestudeerd in 2010 als Professionele Bachelor in voedings- en dieetkunde aan KHBO Brugge. Om me te verdiepen in gedragsverandering volgde en volbracht ik in 2012 de opleiding tot Master in de Gezondheidsvoorlichting en –bevordering aan de UGent.