Terug naar alle nieuwsberichten

Beweegcoach Ine verwelkomt je!

August 28, 2023

Hallo allemaal! Ik ben Ine De Lameillieure.

Ik ben verheugd om mijn reis als Performance en beweegcoach met jullie te delen.

Mijn reis begon met mijn studies biomedische wetenschappen, waar ik de fascinerende processen ontdekte die ons uithoudingsvermogen mogelijk maken. Naarmate mijn nieuwsgierigheid groeide, verdiepte ik me in de wereld van coaching. Dit begon met enkele opleidingen bij Physical coaching academie waar ik mijn diploma behaalde als NASM Personal trainer.

Met mijn achtergrond als fanatieke langeafstandsloper, wou ik me nog specifieker verdiepen in performance coaching. Daarvoor volgde ik verschillende opleidingen bij SmartEducation, zoals trainingsleer en lactaattesten, running technique analysing en trainingsbegeleiding voor uithoudingssporters.

Deze kennis wil ik bundelen en gebruiken om atleten te begeleiden richting hun sportievedoel. Om mee te zijn en te blijven met de huidige trends en de snelle groei binnen coaching kan je me vaak terugvinden tussen de boeken, wetenschappelijke artikels en video’s. Zo kan ik jullie op de best mogelijke manier begeleiden.

Mijn eigen doelstelling is om te groeien binnen coaching en me nog verder te verdiepen in inspanningstesten en analyses. Waar kan ik dat beter doen dan bij Rik Hoste in RUNNING AND MORE?

Sporten is voor mezelf een heel belangrijk deel van mijn leven. Als toegewijde langeafstandsloper, zowel op straat als op uitdagende trails, heb ik al enkele keren een podiumplaats kunnen behalen (Stiekem hoop ik op nog meer).

Fietsen, zwemmen en functionele krachttraining zijn altijd terug te vinden in mijn wekelijkse schema’s (wat als loper natuurlijk ook belangrijk is). Jullie begrijpen dat duathlons en triathlons mij ook niet afschrikken.

Ik sta te popelen om mijn expertise met jullie te delen en te helpen op weg naar 'succes', of je nu je eerste mijlpaal wil bereiken, je persoonlijke records wilt verbreken of jezelf wil uitdagen met nieuwe doelen.

Laten we samenwerken om jouw potentieel te ontsluiten en jouw uithoudingsvermogen naar nieuwe hoogten te brengen!

Ine De Lameillieure

Afspraken: via de online agenda

Andere: via ine.de.lameillieure@runningandmore.be of 0495 31 56 95