Cadeaubon

Zoek je een origineel, waardevol en zeker geapprecieerd cadeau? Schenk dan een cadeaubon van RUNNING AND MORE!

Je kan kiezen tussen een cadeaubon voor een bepaald bedrag ofwel voor een bepaalde dienst.

Er zijn waardebonnen van € 25, € 75 en € 125 beschikbaar. Er staat duidelijk op vermeld waarvoor ze kunnen ingewisseld worden.

  • Deze van € 25 kunnen gebruikt worden voor de gedeeltelijke betaling van alle bewegingsanalyses, elke blessurepreventiescreening, sportvoedingsadvies, inspanningstesten, trainingsschema’s en biotherapeutisch advies.
  • Deze van € 75 kunnen gebruikt worden voor de zelfde diensten. Als het bedrag van de aangevraagde dienst(en) lager is dan de waarde van je bon, dan krijg je na afrekening de bon terug met het resterende saldo erop genoteerd, voor later gebruik.
  • De waardebon van € 125 kan gebruikt worden voor de Standard Bewegingsanalyse Lopen, de Comfort en Expert Bewegingsanalyse Fietsen, de Standard Blessurepreventiescreening en de gecombineerde  Labo-lactaattest met stofwisselingsanalyse. Deze bon kan ook worden ingelegd voor combinaties van meerdere diensten naar keuze en dus ook voor de Packages.

 

IMG-8998

 

Naast deze voorgedrukte waardebonnen voor een vast bedrag, kan je ook kiezen voor een waardebon voor één bepaalde dienst. Je kiest welke analyse, screening, test of package je graag wil schenken. Dit vermelden we expliciet op een mooie, geïndividualiseerde cadeaubon, die de ontvanger eenvoudig indient bij ons op zijn of haar afspraak!

  • Om een keuze te maken uit de verschillende diensten die je kan cadeau doen, neem hier een kijkje voor een algemeen overzicht.
  • Wil je iemand graag meteen een Package schenken, bekijk dan hier welke mogelijkheden je zoal hebt.

 

 

Je kan na bestelling ofwel je waardebon in een aangepaste omslag afhalen in het lab of je kan ze handig en snel verstuurd krijgen per mail.

Hoe een cadeaubon van RUNNING AND MORE bestellen? Twee eenvoudige en snelle mogelijkheden:

Telefonisch: bel naar 0473 973 593 en geef aan welke waardebonnen je wenst, met welke ingangsdatum, en hoe je deze liefst ontvangt (afhalen of per post of e-mail ontvangen).

Online:

  • Wens je de waardebon voor een vast bedrag (€ 25, 75 of 125)? Klik hier om eenvoudig het bestelformulier in te vullen.
  • Kies je ervoor om een cadeaubon te schenken voor één bepaalde package, analyse, screening of test, dan kan je dit aanvragen door te bellen of te mailen naar info@runningandmore.be.

Veel succes met je geschenk van RUNNING AND MORE. Het is zeker een schot in de roos!