Maak kennis met Charlotte!

Gepost op: 14/04/2018

Met veel plezier, trots en vertrouwen kondigen we de opstart aan van Charlotte Hoeman als sportdiëtiste bij RUNNING AND MORE.

Ze stelt zich hier graag zelf aan jullie voor. Maak even kennis!

 

Sport

Als zesjarige heb ik mijn eerste sportstapjes gezet in de zwemwereld. Een jaar later ben ik beginnen basketten.
Nu, 17 jaar later, speel ik nog altijd competitief basketbal bij Avanti Dames Brugge.

In die 17 jaar heb ik deelgenomen aan een internationaal baskettornooi in Denemarken, speelde ik een aantal keer kampioen (senioren- en jeugdreeksen) en nam deel aan talrijke tornooien in België.

Ook behaalde ik mijn initiator diploma basketbal en heb ik training gegeven aan de basketschool (U8).

In het tussenseizoen kun je mij al lopend of fietsend tegenkomen in regio Brugge. Daarnaast volg ik van tal van sporten de actualiteit op. Zo volg ik het basketbal, veldrijden, tennis, voetbal, volleybal en wielrennen op de voet.

 

Studies

Na het 6de middelbaar had ik één doel voor ogen, namelijk mijn gecombineerde passie voor voeding, gezondheid en sport verder uitbouwen. Dit is dan ook de rode draad doorheen mijn studiecarrière geworden.

  • Juni 2014: Bacheloropleiding Voedings- en dieetkunde – Vives Brugge: eindwerk “Onderzoek naar de voedingsbehoeften en -gewoonten van vrouwelijke basketbalspeelsters op provinciaal en landelijk niveau”; afgestudeerd als diëtiste (met onderscheiding) – RIZIV erkend
  • Juni 2017: Bacheloropleiding Toegepaste Gezondheidswetenschappen – Howest Brugge: afgestudeerd als gezondheidscoach en preventieadviseur niveau 2
  • September 2017: Master of Science in de gezondheidsvoorlichting en -bevordering – Universiteit Gent: schakeljaar master GVO
  • Februari 2018 – mei 2018: Bijscholing “Sportvoedingsadvies op maat geven” – Erasmus Hogeschool Brussel: sportdiëtiste
  • Jaarlijks: verschillende bijscholingen en congressen om up-to-date te blijven: VVSport multidisciplinair sportcongres, Expert Class Stephanie Scheirlynck, Voedings- en Gezondheidscongres, studiedagen VBVD.

 

Werkervaring

Van februari tot half mei vorig jaar was ik bij de eerste ploeg van Cercle Brugge ingeschakeld als gezondheidscoach/diëtist. Ik heb er hoofdzakelijk als diëtist gewerkt en veel relevante ervaring opgedaan. Mijn taken? Wekelijkse wegingen, maandelijkse huidplooimetingen, analyses van de eetdagboeken, individuele begeleiding met eetschema’s, collectieve begeleiding qua wedstrijdvoeding, aanpassingen in de wedstrijdmenu’s, etc.

Sinds oktober 2017 ben ik verbonden aan de groepspraktijk InForm4Sports te Maldegem. Maar aan mijn verhaal als zelfstandige diëtiste wil ik een nieuw, mooi en groter hoofdstuk breien binnen RUNNING AND MORE.

Ik sta te popelen om aan dit boeiende hoofdstuk te starten en jullie te begeleiden naar de juiste en gezonde voeding in het algemeen of zeer specifiek voor JULLIE optimale sportprestaties.

 

Mijn gegevens

?         0473 36 35 62

?         Charlotte.hoeman@runningandmore.be

?         Gistelse Steenweg 552/2, 8200 Sint-Andries Brugge

 

Ik heet je van harte welkom bij mij in RUNNING AND MORE en kijk uit naar jouw individuele begeleiding!

Charlotte Hoeman, april 2018.

 

 

Neem onze pagina Voedingsadvies door om meer te lezen over de aanpak van Charlotte binnen RUNNING AND MORE en over jouw mogelijkheden om door haar geadviseerd te worden .

We wensen Charlotte alle succes!