Packages

RUNNING AND MORE kan je een aantal voordelige packages voorstellen. Deze packages kan je niet boeken via de online agenda, maar wel via een mail naar info@runningandmore.be. Maak je keuze!

 

 1. Pakket 1

De Bewegingsanalyse Lopen en Blessurepreventiescreening omvatten beide een osteopathisch onderzoek. Als je opteert voor de combinatie op minder dan een maand tijd van mekaar, dan kan dit osteopathisch onderzoek bij de tweede afspraak korter zijn en kost het je minder.

De normale tarief voor beide afspraken zou € 280 zijn en in deze package combineer je beide voor € 235.

Deze Standard Package kan op één afspraakmoment doorgaan.

     

     2. Pakket 2

NIEUW NIEUW NIEUW

Wil je een stratenloop als Dwars door Brugge (max. 15 km) optimaal voorbereiden, dan kan je voordelig genieten van volgend eenvoudig pakket, dat weliswaar alle essentiële bestanddelen bevat: 

 • een stofwisselingsanalyse minimaal 12 weken vooraf (t.w.v. € 95)
 • trainingsschema’s voor 12 weken (t.w.v. € 70)
 • follow-up gedurende je traject en specifiek wedstrijdadvies (t.w.v. € 50)

Dit pakket krijg je voor € 182, te betalen bij je inspanningstest.

Vanaf 5 individuele intekeningen op dit pakket voor een zelfde wedstrijd, verloten we een RUNNING AND MORE – cadeaubon van € 125 onder alle starters op deze wedstrijd. 

Lees hier meer details over dit pakket.

 

      3. Pakket 3

Kies je voor een pakket ter voorbereiding van een Marathon, dan geniet je volgende voordelen:

– De essentiële testen en services zitten erin vervat, gebaseerd op onze jarenlange expertise: Je hoeft zelf niet na te denken over hoe en wat je nodig hebt. Wij begeleiden je ook in de timing van je testen en de effectieve planning.

– Eenvoudige administratie: Je tekent één keer in en betaalt in twee keer, ongeacht voor welk pakket je kiest en hoe vaak je ook langskomt. De eerste schijf betaal je bij je stofwisselingsanalyse, de tweede bij je lactaattest.

– Je krijgt 15% korting op al de Currex-zolen, bij aanschaf binnen de twee maand na je opstart.

 

 

Hierbij het overzicht van onze marathonpakketten: Maak je keuze!

 1. Dit krijg je in de STANDARD package voor € 302 p.v. € 355 (Schijven: € 200 + € 102)
 • een stofwisselingsanalyse minstens 18 weken vooraf (t.w.v. € 95)
 • een lactaattest 12 weken vooraf (t.w.v. € 80)
 • trainingsschema’s voor 18 weken (t.w.v. € 105)
 • follow-up gedurende je volle traject en specifiek wedstrijdadvies (t.w.v. € 75)

 

Wens je nóg vollediger voorbereid te zijn op je (halve) marathon, dan kun je gaan voor volgende opties:  

 

 1. Het PREMIUM marathonpakket heb je voor € 395 p.v. € 465 (Schijven: € 260 + € 135)

= STANDARD + sportvoedingsadvies (2 consulten t.w.v. € 110, met alle begeleidende schema’s voor trainingsdagen en rustdagen, de dagen net voor je wedstrijd, de wedstrijddag en tijdens de wedstrijd zelf, inclusief opvolging van je individuele voedingspatroon)

 

 1. Voor het CORE marathonpakket betaal je € 370 p.v. € 435 (Schijven: € 260 + € 110)

= STANDARD + 2 sessies CORE STABILITY van 1u, individueel. Je krijgt al de geschikte oefeningen uitgelegd op je eerste afspraak, waarna je je oefenschema meekrijgt en na 3 weken kom je voor de opvolgsessie met feedback, evaluatie en uitbreiding met progressieve oefeningen.

 

 1. Het PEDICURE pakket kost je € 360 p.v. € 430 (Schijven: € 240 + € 120)

= STANDARD + 2 sportpedicurebehandelingen. Bij de eerste afspraak wordt een blauwdruk gemaakt voor een grondige analyse van je loopvoetprofiel! Op basis hiervan krijg je 2 zeer gerichte voetverzorgingen van onze gespecialiseerde sportpedicure.

 

 

Je kan nog verder combineren:

 1. Standard + voeding + core: € 463 i.p.v. € 545 (Schijven: € 320 + € 143)
 2. Standard + voeding + pedicure: € 459 i.p.v. € 540 (Schijven: € 320 + € 139)
 3. Standard + core + pedicure: € 434 i.p.v. € 510 (Schijven: € 320 + € 114)
 4. All in one package : Standard + voeding + core + pedicure: € 527 i.p.v. € 620 (Schijven: € 360 + € 167)

Als je weet op welke datum je een marathon wil lopen en je keuze van pakket gemaakt is, kun je eenvoudig intekenen door deze gegevens door te spelen naar info@runningandmore.be. Je kan dan ook meteen je afspraak voor de stofwisselingsanalyse vastleggen via de online agenda. Of op jouw vraag doen we dit voor jou. Bij je stofwisselingsanalyse bespreken we de volgende stappen, afspraken en je planning.

Tip: Je kan ook een cadeaubon aanvragen voor een marathonpakket. Mail ons of bel 0473 973 593.

Voor meer uitleg over onze packages, om er een afspraak voor te maken of er een cadeaubon voor aan te vragen, kan je mailen naar info@runningandmore.be of bellen naar 0473 24 18 86 of 0473 973 593.

 • Om te overleggen welke package voor jou het meest geschikt is of om de timing ervan te bespreken, kan je ook volledig vrijblijvend langskomen. Vul hiervoor het contactformulier in of bel naar 0473 24 18 86 of 0473 973 593 om dit intake gesprek vast te leggen.
 • Wil je graag nog een ander pakket (dan deze meest gevraagde) samenstellen voor een speciale uitdaging? Neem dan contact per mail of telefoon en we bekijken de beste mogelijkheden.

Wil je meer lezen over de afzonderlijke diensten die vervat zitten in deze Packages? Maak dan je keuze uit het menu op onze Homepage en klik daar aan wat je interesseert.