Sportmedische keuring bij RUNNING AND MORE

Gepost op: 26/02/2019

De sportarts van RUNNING AND MORE, Dr. Mattijs Stroo, is geaccrediteerd keuringsarts.

Voor ons is medisch en ethisch verantwoord sporten de basis van een gezonde levensstijl. Wij volgen de Vlaamse Aanbeveling Voor Sportkeuring (VASO), een wetenschappelijk onderbouwd concept dat door experten werd uitgewerkt.

Iedere competitiesporter ondergaat best op regelmatige basis een volledig sportmedisch geschiktheidsonderzoek. Het doel hiervan is het preventief opsporen van risicofactoren, die gezondheidsproblemen kunnen veroorzaken tijdens sportbeoefening.

Hoe ziet een sportmedische keuring eruit?

Via de website www.sportkeuring.be vul je voorafgaand aan je afspraak online een uitgebreide vragenlijst in. Na het samen overlopen hiervan tijdens je consultatie volgt een volledig lichamelijk onderzoek en een elektrocardiogram in rust.

 

 

Dokter Mattijs Stroo is als geaccrediteerd keuringsarts gewettigd om na deze consultatie de nodige attesten te ondertekenen van medische geschiktheid of voor het bekomen van wedstrijdlicenties triatlon, duatlon, zwemmen, wielrennen, atletiek, voetbal, basketbal, turnen, duiken.

Een afspraak maken voor je sportmedische keuring kan via ons online agendasysteem. Bovenaan de homepage www.runningandmore.be vind je daarvoor de knop ‘Maak hier online je afspraak’.

Tarief: 50€

Meer lezen over alle sportmedische consultaties in RUNNING AND MORE? Klik dan hier door naar de pagina www.runningandmore.be/sportarts/