Terug naar alle nieuwsberichten

Judiet neemt de fakkel over

September 18, 2023

Judiet, onze nieuwe collega, stelt zich voor: Een toegewijde kinesitherapeut met passie voor het menselijke lichaam en welzijn!

“Al van jongs af aan heb ik een grote interesse in de zorg voor anderen en een fascinatie voor het menselijk lichaam. Ik heb mijn roeping gevolgd en met succes de opleiding tot kinesitherapeut afgerond in 2023.

Ik koester een persoonlijke passie voor krachttraining en heb nood aan veel variatie waardoor ik reeds een breed scala aan sporten uitoefende. Tennis, rugby, volleybal, zwemmen, padel, taekwondo… Noem het op en ik heb het hoogstwaarschijnlijk al eens uitgeprobeerd. Deze liefde voor lichaamsbeweging stelt me in staat om mijn patiënten op een unieke manier te begeleiden en te inspireren.

Ik werk vanuit een holistische benadering van gezondheid, waarbij ik mijn patiënten actief betrek in hun herstelproces. Door mijn deskundigheid en toewijding help ik mensen om hun mobiliteit te verbeteren, pijn te verminderen en functionaliteit te herstellen, zodat ze weer volop van het leven kunnen genieten.

Ik ben vastbesloten om bij te dragen aan het welzijn van anderen en blijf mezelf uitdagen om mijn kennis en vaardigheden op het gebied van kinesitherapie voortdurend te verbeteren.

Ik kijk er alvast naar uit om bij RUNNING AND MORE van start te gaan en jouw reis naar een gezonder, actiever leven te begeleiden.”

Judiet vervangt Tessa, die vanaf heden in haar woonplaats Gent aan de slag gaat.

Voor afspraken kinesitherapie: zie online agenda.

Mailadres: judiet.maenhout@runningandmore.be

GSM-nummer: 0491 599485