rode handdoekred corner right bottom icon

Inspanningstesten

Een correct uitgevoerde en geanalyseerde inspanningstest is noodzakelijk voor het meest accurate trainingsadvies (volume, intensiteit, periodisering op korte en middenlange termijn) in functie van je doelstellingen.

We bieden volgende opties:

Een ‘eenvoudige’ lactaattest vertelt je alles over je huidige conditie. In de stofwisselingsanalyse krijgen we een ruimer zicht op je uithouding: we meten immers je energieverbruik en je intrinsieke capaciteiten. Het neusje van de zalm is de INSCYD-test: met lactaatmetingen in een specifiek protocol wordt naast je loop- of fietseconomie je volledig metabool profiel (vet-suikerverbranding), VO2max (anaerobe capaciteit) en VLamax (anaerobe capaciteit) bepaald. De INSCYD-test is de enige test die de anaerobe capaciteit accuraat in beeld kan brengen, wat een enorme meerwaarde is in functie van de trainingen naar je specifieke doelstelling.

De resultaten worden in detail geanalyseerd, besproken en weergegeven in een rapport. Hierin vind je jouw trainingszones, evenals de trainingsadviezen om je conditie en prestaties te optimaliseren.

Labotesten

Lactaatmeting
€120
Stofwisselingsanalyse
€130
Lactaatmeting + Stofwisselingsanalyse
€200
INSCYD-test
€230

Veldtesten

Lactaattest individueel
€130
Lactaattest met 2 personen
€95 p.p.
Lactaattest vanaf 3 personen
€80 p.p.
INSCYD-test individueel
€240 p.p.
INSCYD-test met 2 personen
€220 p.p.
INSCYD-test vanaf 3 personen
€200 p.p.

Packages

Trainingsschema's

Wens je dat RUNNING AND MORE vanuit de resultaten van je inspanningstest gedetailleerde trainingsschema's voor je opstelt?

Contacteer Rik voor
meer info

Contact
portret foto Rikred-corner

GERELATEERDE ARTIKELEN

ONTDEK ALLE NIEUWSBERICHTEN