Terug naar alle nieuwsberichten

Marathon Des Sables 2016, iets voor jou?

May 17, 2015

"Na meer dan 250km door een decor dat tot de verbeelding spreekt, loop je onder die laatste boog door en krijg je de welverdiende medaille rond je nek. Er gaan dan emoties door je lijf waar je nooit eerder weet van had."

Mitch, MDS april 2015

Het afgelopen jaar heeft RUNNING AND MORE drie atleten begeleid bij hun voorbereiding op de loodzware Marathon Des Sables, met meerdere etappes van meer dan 30km, een marathon en één ultra van meer dan 90km.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Zeven dagen na elkaar in woestijnzand bijten. Door hun verstandige opbouw zijn Peter, Hans en Mitch met brio geslaagd in hun opzet: hem volledig uitlopen. En hoe!

Spreekt dit ultra-avontuur ook tot jouw verbeelding? Heb jij ook zin in deze uitdaging? Wil je graag, maar twijfel je of de voorbereiding wel haalbaar is?

"If you fail to prepare, be prepared to fail."

Hans, MDS april 2015

RUNNING AND MORE biedt een integrale begeleiding opdat je deze missie op een gezonde manier zou kunnen doorstaan.

Heb je interesse, meld je dan aan door een mail te sturen naar info@runningandmore.be. We bespreken met jou wat de mogelijkheden zijn en hoe we dit best samen kunnen aanpakken.

En wat nog meer is? De drie woestijnratten van 2015 hebben toegezegd om hun ervaring met jullie te delen, zodanig dat je super voorbereid bent om in april 2016 in Marokko aan de start te staan.

"Opgeven is geen optie."

Peter, MDS april 2015