Terug naar alle nieuwsberichten

Nieuw: Bikefitting bij Ruben Cornelus!

July 6, 2022

Vanaf juli 2022 biedt Ruben Cornelus, kinesitherapeut, ook bikefittings aan.

Ruben, zelf een groot wielerfanaat, raakte al vroeg tijdens zijn studies kinesitherapie geboeid door bikefitting en kinesitherapie bij wielrenners. Daarom voerde hij -voor zijn masterthesis- een grootschalig onderzoek uit bij wielrenners naar de relatie tussen bikefitting en het ontstaan van overbelastingsblessures.

Het verloop en de uitkomst van dit onderzoek wakkerden zijn interesse in dit onderwerp alleen maar verder aan.

Niet verwonderlijk dus, dat hij zich meteen na zijn start als kinesitherapeut bij RUNNING AND MORE subito presto inschreef voor een opleiding tot bikefitter. Hij koos voor de opleiding bij Joris Verreydt van het gerenommeerde Wolf Performance te Leuven. Na succesvolle beëindiging ervan volgde hij ‘on the job’ ook enkele Bewegingsanalyses Fietsen bij Rik Hoste en voerde hij zelf al een aantal Bikefittings uit.

 

 

Om het Bikefit-protocol en de specifieke technieken volledig routineus in de vingers te krijgen, doet Ruben volgend mooi aanbod:

In deze zomerse Tour-maand - en voor hem de officiële opstart van zijn dienst Bikefitting - kan je intekenen voor een Bikefit aan een sterk gereduceerd tarief: € 100. Snel zijn is de boodschap, want dit aanbod geldt enkel voor de eerste 10 afspraken die doorgaan in juli en augustus.

Je boekt ze via de online agenda (bovenaan de homepage , ‘online afspraak maken’ en onder Ruben Cornelus de optie ‘Bikefitting’ aanklikken) en je mag rekenen op een volwaardige Bikefit.

Lees alles over de specifieke werkwijze, tarieven en opties bij Ruben op de pagina “Bikefitting”. Na een eerste bikefit zijn er namelijk nog heel wat andere interessante opties die voor je klaarliggen!