Terug naar alle nieuwsberichten

Ruben Cornelus van start als extra kinesitherapeut

November 29, 2021

Op 1 december start Ruben Cornelus als kinesitherapeut bij RUNNING AND MORE. Een collega voor Tessa Crois!

Ruben stelt zichzelf en zijn ambities aan je voor:

 

 

“Lopen zat van jongs af aan in mijn genen, zo bleek toen ik als jong knaapje van 9 ei zo na mijn eerste loopwedstrijd won. Enkele jaren later sloot ik aan bij atletiekvereniging Olympic Brugge. Sindsdien groeide de passie voor het lopen, de atletiek en sport in het algemeen jaar na jaar. In 2020 beleefde ik mijn (voorlopig) sportieve hoogtepunt met een 7e plaats op het BK 800m.

Het sporten wakkerde mijn interesse in het bewegende lichaam aan.

Dit zorgde ervoor dat ik in 2015 startte met studies kinesitherapie. Hierin behaalde ik zowel de master in de sport- en musculoskeletale kinesitherapie als de master in de neurologische revalidatie .

Ik ben ongelooflijk enthousiast om vanaf nu het team van RUNNING AND MORE te versterken!

Hier kan ik mijn passie voor kinesitherapie en sport volledig kwijt. Hier voel ik me gesteund door het warme en ervaren team dat er actief is. De visie van RUNNING AND MORE, waar we geen blessures maar mensen behandelen, sluit ook perfect aan bij mijn eigen visie op kinesitherapie.

Je mag je bij mij verwachten aan een behandelingsprogramma op maat, met aandacht voor je persoonlijke noden, mogelijkheden en ambities.

Sporters zijn bij mij zeker aan het goede adres en mogen alvast uitkijken naar intensieve revalidatie- en/of preventietrainingen. Verder zal je bij mij terecht kunnen voor personal training en start-to-run. Ook voor niet-sporters sta ik met evenveel goesting paraat. Tip aan allen: vergeet jullie zweetband niet ;)

Nieuw voor RUNNING AND MORE is dat ik de al zeer ruime expertise op het vlak van actieve revalidatie nog vérder opentrek naar MS-patiënten! Geïnspireerd door ‘Move-to-Sport’ hoop ik hier in de toekomst een community te creëren van MS-patiënten die positief en actief met hun ziekte omgaan en elkaar daarin steunen. De belangrijkste doelstellingen voor mij zijn het (her)vinden van plezier in beweging, (her)vinden van geloof in eigen kunnen en vooral ook het verhogen van de levenskwaliteit.

Hoe mooi zou het zijn om hier binnenkort een MS-patiënt, een marathonloper en een opa met heupprothese broederlijk naast mekaar te zien werken aan hun persoonlijke doelstellingen?

Ik kijk er alvast heel hard naar uit!“

 

Wij ook Ruben! En het RUNNING AND MORE team wenst je alle succes in de verwezenlijking van je ambities!

 

Ruben is voor afspraken kinesitherapie bereikbaar via