Terug naar alle nieuwsberichten

RUNNING AND MORE clinic met Prof. Peter Hespel

December 3, 2015

VOEDING EN TRAINING: EEN CONTINUE INTERACTIE

We verwelkomen Prof. Peter Hespel als spreker op onze clinic over de 'Relatie Training en Voeding, hoe te optimaliseren?'.

Prof. Peter Hespel haalde een doctoraat in de inspanningsfysiologie aan KULeuven en een post-doctoraat aan de Universiteit van Keulen. Hij heeft intussen al meer dan 160 onderzoeksartikelen gepubliceerd in sportwetenschappelijke tijdschriften. Hij zetelt als expert in panels over sportvoeding zowel voor het Internationaal Olympisch Comité, voor de Wereldvoetbalbond als voor de Internationale Atletiekfederatie.

Prof. Hespel is directeur van de Bakala Academy, het Athletic Performance Center van de KULeuven. Hij is de persoonlijke trainer van oa Zdenek Stybar en Kevin Pauwels, en werkt tevens voor de wielerploeg Etixx-Quick Step, voor Frederik Van Lierde, het Borlée-team, Koen Naert, ...

Prof. Hespel zal op een aangename manier zijn kennis op het vlak van inspanningsfysiologie en voeding overbrengen. Hij zal jou als atleet of trainer heldere inzichten bijbrengen, die je effectief in de praktijk zal kunnen toepassen om je trainingsarbeid en trainingsschema's te optimaliseren. De juiste manier van trainen, die in onze vorige clinic aan bod kwam, leidt tot betere prestaties en voorkomt overtraining en overbelastingskwetsuren. Dit thema wordt hier verder belicht vanuit de relatie tussen training en voeding.

Deze clinic is een must voor elke atleet en trainer, die zijn trainingsrendement of dat van zijn atleten wil verbeteren.

  • Locatie: S&R Olympia, Doornstraat 110, Sint-Andries Brugge
  • Datum: 25 februari 2016
  • Tijdstip: 19u30. Je bent welkom vanaf 19u

Gelieve asap (want plaatsen beperkt) in te schrijven via info@runningandmore.be.