Terug naar alle nieuwsberichten

Veld Inspanningstest Lopen en Novemberpromoties

October 8, 2015

Wil je je conditie testen in functie van het huidige winterseizoen, of wil je nu de basis leggen voor een schitterend, blessurevrij nieuw jaar 2016? Schrijf je dan in voor de groepslactaattest lopen en/of voor de mooie promoties eraan gekoppeld.Op zaterdag 7 november in de voormiddag organiseert RUNNING AND MORE een lactaattest lopen op de piste van het Bloso Centrum te Assebroek. Meld je aan via info@runningandmore.be en we bezorgen je alle informatie. De tarief is € 55, en hiervoor krijg je een uitgebreid rapport met resultaten, individuele interpretatie, bespreking ifv je doelstellingen, trainingsaanbevelingen en trainingszones.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

In de maand november bieden we je bijkomend volgende promoties aan.Je kan de Standard Blessurepreventiescreening krijgen voor de prijs van een Basic Blessurepreventiescreening (= -€ 35).Neem je deel aan de groepslactaattest, kan je bijkomend een op maat opgesteld trainingsschema voor 12-weken ontvangen en dat voor € 90 in totaal. In het geval van een individuele inspanningstest (lactaat of stofwisselingsanalyse) wordt dit € 105, inclusief het trainingsschema.

moz 1

Voor deze promoties kan je je eveneens aanmelden via info@runningandmore.be.Kijk voor meer info op www.runningandmore.be/blessurepreventietesten en www.runningandmore.be/inspanningstesten.