red corner right bottom icon

Beweegcoaching

Je kan intekenen voor verschillende sessies o.l.v. Ine De Lameillieure. Ontdek hier haar volledige aanbod.

Beweegcoaching

Ben je op zoek naar een effectief en doelgericht beweegplan?
Dan gaan we samen aan de slag om jouw doelen te behalen. Het is belangrijk om niet zomaar blindelings te starten met een beweegplan. De juiste intensiteit en techniek zijn erg belangrijk om blessures en overbelasting te voorkomen.

STAP 1: INTAKE GESPREK
Tijdens een intake gesprek brengen we jouw trainingsdoelen in kaart. Dit gaat door in het begin van jouw eerste sessie.

STAP 2: ASSESMENT
Dit is een training waarbij we allerlei testjes doen die peilen naar je fysieke gezondheid. Lichaamshouding, evenwicht, uithouding, snelheid en lenigheid zijn zaken die aan bod komen. Op die manier heb ik een duidelijk beeld om een aangepast trainingsplan op te stellen.

STAP 3: BEGELEIDING
Je krijgt begeleiding waarbij ik corrigerende en aanmoedigende feedback geef. We focussen hierbij op een correcte houding en vormspanning om verantwoord en efficiënt te kunnen trainen.

Sessie 60'
€55
Sessie 30'
€30
Pakket 10 beurten 60’ individueel - 15 weken geldig
€495 (bespaar €55)

Performance coaching

Trainingsschema met follow-up

Bereik je volledige potentieel met onze op maat gemaakte Performance Coaching. Onze coaching is ontworpen om je te begeleiden, te motiveren en te inspireren op weg naar succes. Of je nu snellere tijden wilt behalen, je uithoudingsvermogen wilt vergroten of je algemene fitheid wilt verbeteren, onze follow-up via Training Peaks helpt je om consistent te blijven en je doelen te bereiken.

STAP 1: INTAKE GESPREK
Samen gaan we op zoek naar een duidelijk en haalbare doelstelling. Maak een afspraak via de online agenda. Dit gesprek neemt 30’ in beslag. Nadat je een afspraak hebt vastgelegd, ontvang je een mail met een korte vragenlijst. Gelieve deze zo goed mogelijk in te vullen.

STAP 2: FOLLOW-UP
Je doel bereiken dankzij een gepersonaliseerd trainingsplan en een goede, open communicatie tussen coach en atleet.

Trainingsschema met follow-up
€70/maand

Samen op pad

Voor degenen die de voorkeur geven aan persoonlijke interactie tijdens het bewegen, bieden we ook de mogelijkheid om samen te gaan lopen of fietsen met onze coach. Dit stelt ons in staat om direct feedback te geven, je techniek te verbeteren en je te motiveren terwijl we samen trainen. Dit persoonlijke aspect van onze coaching kan een diepgaande impact hebben op je prestaties en motivatie. Dynamische warming-up, samen trainen en statische stretching zijn zaken die aan bod komen.

Sessie 60'
€30


Plan vandaag nog een afspraak en ontdek hoe onze Performance Coaching jou kan helpen om je doelen te bereiken en de beste versie van jezelf te worden. Samen gaan we de weg naar succes bewandelen!

Groepslessen

In de groepslessen werken we aan kracht, lenigheid, stabiliteit en onze conditie. Tijdens deze lessen worden er genoeg differentiaties voorzien zodat iedereen op zijn eigen niveau kan sporten.

  • gevarieerde lessen: ideaal als je graag met vrienden of familie wil sporten
  • dinsdagen: 18u30 en 19u30
  • 2 soorten groepslessen: Basis of Level-up

BASIS: Je wil (terug) starten met sporten 18u30 – 19u30

LEVEL-UP: Je bent een ervaren sporter 19u30-20u30

Maandabonnement
€39 p/m
Losse beurt
€10

Start to Run met meer kennis

De cursus Start to Run maakt van jou in twaalf weken een hardloper! Met deze hardloopcursus leer je van een professionele trainer op een verantwoorde manier hardlopen. Bij de klassieke start-to-run is er een hoge blessuregraad. Daarom hebben we een nieuwe opbouw  samengesteld, waardoor het blessurerisico zeer laag ligt. Deze trainingen bestaan ook uit blessurepreventieve oefeningen en opbouw van meer kennis. Het einddoel van deze sessie is de Warmathon 2023 in Brugge.

STAP 1: INTAKE

Plan dit in via de online agenda: dit gesprek neemt 30’ in beslag. Ik luister naar jouw behoeften zodat we een gepersonaliseerd trainingsplan kunnen opstellen aangepast aan jouw kalender.

STAP 2: IN 12 WEKEN NAAR JOUW DOEL

Het schema zal opgebouwd zijn uit:

  • Wekelijks één groepstraining
  • Wekelijks 1 à 2 looptrainingen thuis
  • 1 gratis functionele training, in te plannen op intake gesprek

Groepstrainingen gaan telkens om 19u door op:

28/09 - 05/10 - 12/10 - 19/10 - 26/10 -02/11 - 09/11 - 16/11 - 23/11 - 30/11 - 7/12 – 14/12

Daarnaast is er elke week een focus op belangrijke aspecten van het lopen:

  • Week 1-4: schoenen, kleding, horloge, looptechniek
  • Week 5-8: blessurevrij hardlopen
  • Week 9-12: krachttraining, oefeningen en stellen van hardloopdoelen

GERELATEERDE ARTIKELEN

ONTDEK ALLE NIEUWSBERICHTEN
No items found.

Contacteer voor
meer info

Contact
portret Inered-corner