Terug naar alle nieuwsberichten

Actief op IFAM 2022

March 30, 2022

Zaterdag 28 mei is RUNNING AND MORE weer aanwezig op IFAM Oordegem. Sedert het prille begin zijn we vaste partners. We zijn vereerd te mogen instaan voor de sportverzorging, massages, kiné- en  osteopathiebehandelingen van de internationale toppers.

Daarnaast bieden we atleten én toeschouwers het volgende exclusieve aanbod ter gelegenheid van IFAM 2022!

 

 

 

Currex-zolen RunPro

  1. Je hebt nog geen Currex-zolen en wil ze wel eens gratis testen en voordelig aankopen. Dit is je gelegenheid.

Hoe? Je mailt je loopschoenmaat naar info@runningandmore.be. Op IFAM kom je naar onze stand, waar wij kijken voor de opmeting van je voetprofiel en analyse van je beenassen. Je krijgt de juiste Currex-zolen in je schoenen en loopt er die dag op zo lang je wil! We vragen je € 50  (ipv € 65 voor de zolen + check). Zo kan je rustig kennis maken met de voordelen van deze functionele loopzolen.

Ben je toch niet overtuigd, dan kan je ze terug indienen vóór 20u aan de RUNNING AND MORE stand. Je krijgt je de volle 50 € terug, op voorwaarde dat we ze niet hebben bijgeknipt op jouw maat en als ze ongeschonden zijn.

 

  1. Je kent de Currex al en wil een nieuw paar RunPro. Je profiteert van de exclusieve IFAM-prijs: € 40 ipv 45. Meepikken?

Vul het bestelformulier in met als keuze het model RunPro, je maat en profielhoogte. Je schrijft € 40 (ipv € 55 voor de zolen + verzending) over op rekeningnummer BE77 7381 3008 8742 tegen ten laatste 23/5. Dan brengen wij dit paar voor je mee naar Oordegem: Zo heb je geen verzendkosten én geniet je bovendien van een mooie korting!

Lees hier meer over de Currex-zolen!

 

De Laufmaus

Je kan ook de Laufmaus testen op IFAM! Je kan ze ter plekke met een korting aanschaffen: € 68 ipv € 75.

We brengen vanuit Brugge een aantal testparen mee, voor iedereen die vrijblijvend een testloopje wil doen in de buurt van het domein. Wil je er een paar voordelig aankopen, dan kies je je lintkleurtje uit de stock die we in onze stand voorzien.

Interesse? Kom gewoon langs op onze stand en vraag naar Leen.

En als de Laufmaus je nú misschien nog helemaal vreemd is, lees dan zeker hier wat meer over de nieuwste, wetenschappelijk onderbouwde running tool.

De Laufmaus wordt in België exclusief verdeeld door RUNNING AND MORE. IFAM is dus een unieke gelegenheid om kennis te maken! Momenteel wordt er wetenschappelijk onderzoek gedaan naar de effecten op de loopefficiëntie. Mét veelbelovende resultaten, die ons niet verwonderen gezien de fantastische feedback die we ontvangen van de Belgische gebruikers.

 

Tot op IFAM!

Welkom op onze stand, voor kiné of osteopathie, voor de Currex-zolen of voor de Laufmaus!

Leen, Rik, Tessa en Ruben