Terug naar alle nieuwsberichten

Beweegcoach Eline van start bij RUNNING AND MORE

September 1, 2021

Met een frisse start in het nieuwe schooljaar, start op 1 september ook Eline Van Loke bij RUNNING AND MORE als beweegcoach. Dankzij een ruim aanbod van core stability tot circuittraining kan eenieder intekenen, voor zowel individuele begeleiding als groepslessen. Elke beweegsessie is aangepast en dus geschikt voor alle niveaus: van absolute beginners tot mensen die de draad opnieuw willen oppikken en goed getrainden!

 

Beweegcoaching: waarom?

We hebben met ons team van zorgverstrekkers en sportbegeleiders in de voorbije Coronaperiode duidelijk ondervonden hoe expliciet mensen op zoek zijn gegaan naar 'gezondheid'. Tevreden dat we bij zovelen de hoogst essentiële noden hebben kunnen lenigen, voelen we tegelijk ook haarfijn aan dat er een grote nood is aan 'begeleiding op beweegvlak'. Zonder voorschrift, zonder intensief trainen, niet omwille van kwetsuren of gelijk welke vorm van pijn, zonder tijds- of prestatiedruk.

Het is immers niet omdat je geen prestaties nastreeft op sportvlak, dat je geen doel hoeft te hebben. Je doel kan absoluut 'algemene gezondheid' zijn en 'goed in je vel zitten'. En gezond bewegen kan je daartoe perfect op weg zetten.

We helpen daarom graag om -via Eline- te zoeken naar de vorm van beweging die jij nodig hebt, wenst, of die voor jou goed is.

 

 

Beweegcoaching: Wie?

Wie is Eline Van Loke? Ze stelt zichzelf aan jullie voor.

"Pas op mijn 13de raakte ik aan het bewegen en startte ik met roeien. Aangesloten bij de Oostendse roeiclub haalde ik de laatste 14 jaar drie nationale selecties als junior en 12 nationale titels. Ik begeleidde afgelopen zomer -voor het eerst als coach- enkele junioren bij hun selectie voor de nationale ploeg.

Omwille van mijn grote passie voor sport koos ik ervoor om in Brugge te studeren, dicht bij huis om mijn trainingen te kunnen blijven onderhouden. Ik studeerde twee jaar Psychologie en vervolgens de nieuwe opleiding Toegepaste Gezondheidswetenschappen. Na een foutloos parcours van 3 jaar mocht ik afstuderen als Gezondheidscoach, gericht op preventie in de brede zin.

Een eerste zoektocht naar werk bracht me bij de parttime job van Procesdeskundige Mondzorg bij Gezonde Mond (KU Leuven). Ik werk er samen met tandartsen en mondhygiënisten om in de woonzorgcentra een duurzaam mondzorgbeleid te implementeren. Ondertussen ben ik er bijna twee jaar werkzaam. Een coachjob, op en top!

Maar zoals ik ben in het roeien, zo ben ik ook in het dagelijks leven. Mijn honger naar meer deed me uitkijken naar een coach-job in de beweegsector en met deze honger beland ik nu in het topteam van RUNNING AND MORE. Wat kijk ik er naar uit om als beweegcoach iedereen mee te nemen in mijn enthousiasme!

Ik geef individuele- en groepssessies en zal je ook bij uiteenlopende gezondheidsvragen en –doelen begeleiden. Hierin zal ik je met al mijn professionalisme coachen op jouw tempo en op de manier die jou het meest ligt.

Tot snel!"

Nieuwsgierig naar meer formele gegevens over Eline, haar achtergrond en diploma's? Neem een kijkje op onze 'Team' pagina.

 

Beweegcoaching: Hoe?

Wat Eline je exact te bieden heeft qua afspraaktypes en groepslessen, lees je op de pagina ‘Beweegcoaching’.

  • Van zodra de eerste reeksen groepslessen op punt staan, kondigen we ze hier aan.
  • Wens je graag meteen een individuele afspraak met Beweegcoach Eline? Ontdek haar aanbod rechtstreeks in de online agenda, bovenaan de homepage.

 

Vanuit het team wensen we Eline alle succes en veel voldoening toe!

En aan jullie? Een goede gezondheid, geschikte beweegsessies en/of leuke groepslessen!