Terug naar alle nieuwsberichten

Currex-zolen: gratis verzending deze lente

March 19, 2020

Omdat we tijdelijk - door de Coronamaatregelen - niet meer beschikbaar zijn in het lab voor afhalingen van Currex-zolen, bieden wij aan van ze ietsje vlotter tot bij jullie te laten geraken.We zorgen voor gratis verzending naar je thuisadres, de hele lente lang. Dit aanbod geldt dus voor alle bestellingen die ons bereiken tot en met zaterdag 20 juni.Hoe geniet je van dit voordeel? Twee opties:

  1. Je vult het bestelformulier in, maar negeert voor de overschrijving de verzendingskost (ook voor verzending naar Nederland)
  2. Bel naar 0473 973 593 of mail naar info@runningandmore.be met het gewenste
  • model (RunPro, RunExpert, BikePro, CleatPro)
  • profiel (High, Medium, Low)
  • en je maat (S, M, L, XL, XXL)

Mocht je nog geen Currex-zolen hebben, dan verwijzen we je graag naar de pagina, waarop je naast alle info ook automatisch het bestelformulier vindt.Van zodra we je betaling ontvangen hebben, sturen we jou het pakketje op.Op deze manier willen we in deze bizarre periode een geste stellen, jullie uit de nood te helpen voor optimale blessurepreventie en het buiten sporten stimuleren.

We wensen je goede ontvangst van je pakje, en dat je gezond mag blijven met plezier in talrijke ritjes of loopjes, of beide!