Terug naar alle nieuwsberichten

De Halve Marathon met Run Brugge

June 25, 2022

Er zijn geen inschrijvingen meer mogelijk voor het groepstraject! Mail info@runningandmore.be voor alternatieve groepsprojecten.

Let wel: Go for Less blijft mogelijk!

Lopen met Run Brugge is een combinatie van groepslopen en individueel trainen.
Op zondagvoormiddag lopen we 7x in groep, telkens op een ander leuk parcours in het Brugse, tot een strandtraining in Zeebrugge toe. We organiseren ook een pistetraining. Gelijk waar we trainen: We doen het in 2 niveaugroepen. Zo blijft het altijd gezellig sámen lopen. Je krijgt aanvullend een schema, dat je individueel afwerkt of samen met enkele anderen van de groep. Volgens een aangepaste en succesvolle opbouw werken we naar de Halve Marathon van Brugge op 16 oktober. En ook óp de wedstrijd staan we paraat: We zijn er voor jullie actief als tempomakers.

 

 

De getuigenissen over de jaren heen zijn unaniem

De groepslopen zijn super gezellig, een extra motivatie en stimulans. De schema’s wérken en de bekronende wedstrijd is één groot plezier samen.

Naast de uitgebalanceerde trainingen krijg je wat je mag verwachten van RUNNING AND MORE: degelijke opvolging in een gemoedelijke sfeer, actuele tips, tricks en updates over running, maar daarnaast ook het juiste professionele advies over loopschoenen, core stability, stretching, sportvoeding, looptechniek, …

 

Onze gesmaakte ‘Full Package’: Wat krijg je allemaal?

 • 7 groepstrainingen in niveaugroepen
 • je trainingsschema 
 • debriefing met gezonde bevoorrading na elke groepsloop
 • een gratis sessie sportvoeding
 • professionele tips and tricks en veel variatie, fun, gezelligheid en extra’s
 • kans op een restaurantbon t.w.v. € 75 in Poules Moules
 • VIP-kortingen op bewegingsanalyses, de blessurepreventiescreening, inspanningstesten, voedingsadvies, personal training, Currex-zolen en Laufmaus - Per medische sportpedicure, de tweede aan halve prijs
 • begeleiding op de wedstrijd zelf

 

En natuurlijk: We geven altijd meer dan verwacht. Wat we deze keer in petto hebben? Jullie horen het op de eerste groepsloop.

De prijs is all-in € 115 bij opstart of € 60 voor de eerste periode + € 60 voor de tweede, te betalen in september.

De data van de groepstrainingen zijn 31 juli, 14 en 28 augustus, 4, 18 en 25 september, 9 oktober.

 

Nog enkele weetjes

 • Enkele dagen na je inschrijving (zie onderaan!) krijg je van ons een bevestigingsmail. Vanaf je betaling krijg je je schema en ontvang je alle details, o.a. over de 7 locaties en je extra voordelen.
 • De groepstrainingen starten telkens tussen 8:45 en 9u30. Het exacte startuur wordt je telkens in de week vooraf gemaild.
 • Voordat de trainingen beginnen, kan je best vlot 10 km lopen. Zo blijft het fun, individueel en in groep.
 • Om te betalen heb je de keuze: in één bedrag € 115 ofwel in twee schijven: € 60 tegen 20 juli en € 60 tegen 9 september --> over te schrijven op BE77 7381 3008 8742 van RUNNING AND MORE of --> Je kan ook cash betalen op je eerste groepsloop.

 

Extra opties!

We houden vast aan de beproefde Full Package (A), maar bieden ook volgende opties B en C:

 • Voor wie geen interesse heeft in het sociale: (B) GO FOR LESS. Pas voor de groepstrainingen. Je krijgt voor € 45 per mail het trainingsschema om individueel te volgen. Kies je deze optie, dan ben je ook welkom voor onze pacing op D-Day. De wedstrijdbegeleiding is dus inclusief!
 • Voor wie nauwgezetter begeleid wil worden: (C) GO FOR MORE. Kies een individuele voordeelpackage op www.runningandmore.be/packages/. Train op zondag met de groep mee en volg tussenin een individueel opgesteld schema: gebaseerd op je inspanningstest en afgestemd op je potentieel. Interesse in optie C? Kies dan eerst vrij je “(halve)marathonpackage” of “Zomerpakket”. In dit geval betaal je voor de Full Package geen € 115 maar € 45€.

 

Het inschrijvingsformulier

Laden…