Terug naar alle nieuwsberichten

Great Bruges Marathon AND MORE

May 14, 2017

Is dit najaar een marathon zoals bvb. de Great Bruges Marathon één van je doelstellingen, teken dan nu in voor een all-in begeleiding bij RUNNING AND MORE.RUNNING AND MORE heeft heel wat ervaring in de begeleiding van lange afstandslopers en biedt al meerdere seizoenen specifieke marathonpakketten aan.Wij zorgen in samenspraak met jou voor de perfecte voorbereiding om comfortabel en verantwoord je marathon uit te lopen. Het maakt niet uit of dit je allereerste of zoveelste marathon is.Wordt het Brugge, Brussel, Eindhoven, Keulen of Amsterdam, of zoek je het liever wat verder in Verona, Valencia, Porto of Istanbul?Dit krijg je standaard in je marathonpakket

  1. Een stofwisselingsanalyse minstens 18 weken vooraf (t.w.v. € 90)
  2. Een lactaattest 12 weken vooraf (t.w.v. € 75)
  3. Trainingsschema’s voor 18 weken (t.w.v. € 90)
  4. 2x individuele follow-up sessies (t.w.v. € 60)
  5. Clinic over marathontraining, wedstrijdvoorbereiding, voeding, …

Jouw voordelen als bevoorrecht deelnemer aan deze actie

  • Je betaalt een ‘all in’ prijs van € 260 ipv € 315. De eerste schijf van € 160 bij de stofwisselingsanalyse, de tweede van € 100 bij je lactaattest.
  • EXTRA! Als je effectief van start bent gegaan op je marathon, maak je kans op een gratis hartslagmeter.
  • Vanaf je intekenmoment tot 31 december geniet je van 10% korting op alle andere testen en consulten bij RUNNING AND MORE.
pakket

Enkele getuigenissen van deelnemers aan het pakket voorjaarsmarathon 2017.“Ik heb me perfect aan het voorbereidingsschema kunnen houden en de hele voorbereiding dan ook blessurevrij kunnen afleggen.”“Prachtige ervaring om deze keer niet de man met de hamer tegen te komen.”“Het trainingsschema en de volledige begeleiding heeft er voor gezorgd dat mijn tweede marathon stukken vlotter is verlopen en dat ik meer dan 20’ sneller was in vergelijking met mijn eerste.”“Bedankt voor je steun en begeleiding. Zonder had ik dit nooit gekund.”Lees hier alle getuigenissen.Zin om je najaarsmarathon perfect voor te bereiden? Meld je dan aan door eenvoudig een mail te sturen naar info@runningandmore.be. Doe dit best ten laatste 19 weken voor je marathondoelstelling om te kunnen genieten van het volledige traject.Meer lezen over de stofwisselingsanalyse en lactaattesten? Klik door naar de pagina ‘inspanningstesten‘. Hoe RUNNING AND MORE je trainingsschema’s opstelt, kan je ‘hier‘ lezen, en voor info over ons sportvoedingsadvies klik je ‘hier’.Alle info over de Great Bruges Marathon vind je op www.sport.be/greatbrugesmarathon/.