Terug naar alle nieuwsberichten

Groepslactaattesten lopen: 22 en 23 mei

April 17, 2015

Op vrijdag 22 en zaterdag 23 mei organiseert RUNNING AND MORE opnieuw lactaattesten lopen in groep.Wil je weten hoe het gesteld is met je conditie, wil je de juiste en gedetailleerde trainingsadviezen krijgen voor de opbouw van je basisconditie of voor fine tuning van je prestatieniveau naar je zomerwedstrijden toe? Dan is dit een ideale gelegenheid.Onze testen staan open voor zowel recreatieve- als voor competitielopers, die op een accurate manier willen verder trainen en tegelijkertijd met onze adviezen aan preventie van overbelastingsletsels doen.

page

Na afloop van je test krijg je een rapport met alle resultaten, de analyse ervan, onze aanbevelingen (welke trainingen bij jou individueel op welk moment het best renderen) en je trainingszones.Interesse? Mail ASAP naar info@runningandmore.be met vermelding van je voorkeur voor 22 of 23 mei.

  • Plaats: Bloso Assebroek, piste Julien Saelens
  • Data: vrijdag 22/5 vanaf 18u30 en zaterdag 23/5 vanaf 10u30
  • Tarief: € 55

Je krijgt van ons na je aanmelding een bevestigingsmail met enkele vragen over je huidige conditie en trainingsintensiteit om je test optimaal te kunnen voorbereiden. We kijken er naar uit om je efficiënt voort te helpen!Lees hier meer over onze lactaattesten.