Terug naar alle nieuwsberichten

In groep naar de Halve Marathon van Brugge

June 5, 2019

Ter voorbereiding van de Halve Marathon van Brugge organiseert RUNNING AND MORE opnieuw zondagse groepstrainingen. In lijn met het Run Brugge-concept combineren we deze in een all in traject met individueel te volgen schema’s, team spirit, medisch verantwoord sporten en leuke extra’s.Dit pasten we al toe op meerdere edities van Dwars door Brugge, alsook op de Urban Trail en de halve Great Bruges Marathon vorig jaar. Met groeiend succes en veel belangstelling, ook van de pers.Onze eigen ervaring als coaches én de feedback van de grote groepen deelnemers leren ons dat de groepslopen een extra motivatie en stimulans zijn. Een leuk en welgekomen duwtje in de rug op weg naar jouw halve marathon.

Wat mag je verwachten?Wij zorgen acht keer, op zondagochtenden, voor een leuk parcours in de Brugse, groene omgeving, telkens op een andere locatie. Hierbij lassen we ook een pistetraining en parcoursverkenningen in. We (her)ontdekken in niveaugroepen de mooiste plekjes in en rond Brugge.Volgens een beproefd schema bouwen we vanaf  juli op naar de halve marathon op 20 oktober 2019. Je krijgt tijdens de groepstrainingen alle relevante info over blessurepreventie, sportvoeding, de juiste oefeningen (core stability, stretching, foam rolling …), en tal van tips en tricks!

Wij verzorgen ook volledig je inschrijving voor de halve marathon. Handig! Je hoeft zelf echt aan niets meer te denken. En we zijn er bij ter begeleiding en als tempomakers op D-day zelf.Daarnaast ontvang je mét je intekening voor dit traject ook een korting van 15% op alle analyses, screenings, adviezen en core stability bij RUNNING AND MORE.NIEUW voor het voorbereidingstraject op de halve Great Bruges Marathon van 2019: Je kan intekenen zoals je het wil! Zo heb je de mogelijkheid om vanaf juli of vanaf september in te tekenen, voor het volledige traject in één keer ofwel in twee schijven.Klik hier door voor alle details en het inschrijvingsformulier.We kijken naar je uit en stomen je graag helemaal klaar tegen 20/10!Heb je interesse voor onze begeleiding naar een andere uitdaging toe, of een specifieke vraag, neem dan vrijblijvend contact met ons via info@runningandmore.be.Hartelijk welkom!