Terug naar alle nieuwsberichten

Packages

October 7, 2013

RUNNING AND MORE kan je een aantal voordelige packages voorstellen, omdat bepaalde diensten in combinatie met andere van ons minder tijd, energie en kosten vragen dan elk afzonderlijk. En daardoor heb jij bepaalde combinaties aan een lagere tarief dan de som van de delen.Concreet:1. Standard Bewegingsanalyse Lopen en Standard BlessurepreventiescreeningBeide diensten omvatten een osteopathisch onderzoek. Als je opteert voor de combinatie, op minder dan een maand tijd van mekaar, dan kan dit onderzoek bij de tweede afspraak korter zijn, en kost het je samen niet 150+130= €280, maar wel €235. Deze Standard Package kan op één zelfde afspraakmoment doorgaan.2. Expert Bewegingsanalyse Fietsen na Standard Bewegingsanalyse Lopen en/of Standard BlessurepreventiescreeningKom je voor de Expert Bewegingsanalyse Fietsen op minder dan een maand na één of beide 'Standards', dan kost ze je geen €200 maar wel €170, omdat je intake en osteopathische screening dan vlotter kunnen verlopen. Je kan deze diensten op één dag combineren. 

2 alg zij

 3. Biotherapeutisch Advies na Standard Bewegingsanalyse Lopen en/of Standard Blessurepreventiescreening en/of Expert Bewegingsanalyse FietsenVermits een biotherapeutisch consult ook deels bestaat uit een manueel osteopathisch onderzoek, en vermits dit gebeurde bij één van de drie andere afspraken, dan kan dit Biotherapeutisch Advies je minder kosten, nl €35 ipv 50. Ook hier geldt natuurlijk de voorwaarde dat het Biotherapeutisch Advies dan moet kunnen doorgaan minder dan een maand na de osteopathische screening van je Standard Bewegingsanalyse, Standard Blessurepreventiescreening of van je Expert Bewegingsanalyse Fietsen.4. Heb je interesse in onze Large Package, waarbij je meerdere testen, analyses en screenings (voor running of biking) aan een verlaagde tarief combineert, klik dan hier.Een ideale package voor een brede en tegelijkertijd zeer specifieke voorbereiding op een persoonlijke uitdaging, van gelijk welk niveau! Kies je voor dit pakket, dan profiteer je meteen ook van korting op diensten die er NIET in vervat zitten en krijg je bovendien een paar Currex-zolen (naar keuze!) met korting.  

packages

 

  • Voor meer uitleg over onze packages, om er een afspraak voor te maken of er een waardebon voor aan te vragen, kan je mailen naar info@runningandmore.be of bellen naar 0473 24 18 86.
  • Om even te overleggen welke package voor jou het meest geschikt is, of om de timing ervan te bespreken, kan je ook volledig vrijblijvend en gratis langskomen. Vul hiervoor het contactformulier in of bel naar 0473 24 18 86 om deze afspraak vast te leggen.
  • Wil je graag nog een ander pakket (dan de door ons voorgestelde) samenstellen voor een speciale uitdaging? Neem dan contact en we bekijken de mogelijkheden. Ter illustratie daarvan kan je 'hier' het artikel lezen: "Prachtprestaties van onze drie woestijnratten".