Terug naar alle nieuwsberichten

Run Brugge! Groepstrainingen voor Dwars door Brugge 2022

January 22, 2022

Ter voorbereiding van Dwars door Brugge 2022 zal RUNNING AND MORE instaan voor de tweewekelijkse looptrainingen en de sportmedische begeleiding van Run Brugge.

Lopen met Run Brugge is een combinatie van groepslopen en individueel trainen. Dit specifieke concept met onze omkadering is duidelijk een succesformule! Zo bleek duidelijk uit tal van vorige edities van Dwars door Brugge.

 

 
CONCREET voor 2022

Vanaf 5 februari zorgen we 7 keer op zaterdagochtend om 9u voor een leuk parcours, telkens vanuit RUNNING AND MORE in de Spoorwegstraat 394 in St-Michiels. We (her)ontdekken de mooiste plekjes in en rond Brugge en verkennen tegelijk stukken van het DDB-parcours. Volgens een aangepast schema bouwen we op naar 5 of 15 km op 8 mei.

Uiteraard zijn de groepslopen onvoldoende als training. Je krijgt aanvullend een individueel schema, dat dankzij onze jarenlange expertise perfect uitgebalanceerd is. Voor de groepstrainingen voorzien we opsplitsing volgens afstand en niveau. De getuigenissen over de jaren heen zijn unaniem: Ons traject met de groepslopen is super gezellig, efficiënt en motiverend. We sluiten elke groepsloop af met een gemoedelijke babbel, gratis water en een gezonde koek.

 • De 5 km is gebaseerd op het principe van start-to-run. Je hoeft voordien geen loopervaring te hebben, we bouwen op van nul.
 • De 15 km vraagt enige ervaring. Hiervoor kun je best bij aanvang van de trainingen 30 minuten aan een stuk lopen. Je kiest voor de Full package, de GO FOR LESS of de GO FOR MORE. Zie onder!

Boven alles blijft het fun. Eens een training skippen? Geen probleem: De inhoud van de training staat op je schema en je doet ze eenvoudig alleen wanneer het je wel past.

 

 

Full package voor € 95: Wat krijg je hier allemaal voor?
 • 7x trainen in niveaugroepjes (5 of 15 km)
 • in het Brugse, met ook parcoursverkenningen voor D-Day
 • tweewekelijks de zaterdag om 9u
 • begeleiding door ervaren trainers Rik Hoste en Leen Loenders
 • afrondende bevoorrading achteraf in RUNNING AND MORE
 • een individueel trainingsschema van 5/2 tot 8/5
 • gratis infosessie van onze in-house kiné Ruben over core stability en foam rolling
 • kortingen in RUNNING AND MORE! 15% op alle analyses, screenings, adviezen bij Rik Hoste en diëtiste Charlotte Hoeman, alsook op de niet terugbetaalde sessies (massages, core stability en personal training) bij kiné's Tessa Crois en Ruben Cornelus, per pedicurebehandeling bij Evy Bogaert, de tweede aan halve prijs en de Currex-zolen RunPro voor € 35 ipv € 45
 • kans op een restaurantbon in Poules Moules
 • kans op een GRATIS indoor roeiclinic bij experte Eline Van Loke
 • begeleiding door de trainers als pacers TIJDENS Dwars door Brugge

en vooral veel plezier!

 
De data van de groepslopen voor 5 km en voor 15 km:
5 en 19 februari, 5 en 19 maart, 2, 16 en 30 april
 
Wanna go for LESS?
 • Je kan individueel lopen, zonder groepstrainingen, en wel de pacing op DDB meepikken: Je krijgt die op D-Day erbij! Na je overschrijving van €40 ontvang je onze schema’s per mail tegen 5 maart.
Wanna go for MORE?
 • Je kan bovenop het groepstraject nog individueler begeleid worden: Wat een optie kan zijn -qua voorbereiding- voor wie meer prestatiegericht is: Onze package ‘Stratenloop’ omvat een inspanningstest en 12 weken individuele schema’s, met follow-up tot en met je wedstrijd. Check de pagina met onze packages en bekijk Pakket 4: Stratenloop. Kies je voor deze close individuele begeleiding voor €225, dan mag je voor € 40 deelnemen aan onze groepstrainingen en gebruik maken alle gekoppelde voordelen (zie full package boven).
Samengevat

5 km: Full package voor € 95

15 km: 3 opties
A. Full package voor € 95
B. GO FOR LESS: schema's per mail en pacing mogelijk met de groep op DDB -> € 40
C. GO FOR MORE: Full package + individuele package Stratenloop -> € 265

Wil je graag medisch verantwoord én tegelijkertijd gezellig in groep voorbereid worden op Dwars door Brugge 2022, teken dan in via het inschrijvingsformulier onderaan.

Enkele dagen na ontvangst van je inschrijving krijg je onze bevestiging. Je kan cash betalen op je eerste groepsloop of tegen ten laatste 2/2 per overschrijving op BE77 7381 3008 8742 van RUNNING AND MORE.

We gaan je met ons uniek en gezellig groepstraject klaarstomen voor een super leuke én succesvolle 5 of 15 km in Dwars door Brugge 2022!

 

Laden…