Terug naar alle nieuwsberichten

Tessa Crois van start bij RUNNING AND MORE

November 29, 2020

Tessa Crois vervoegt het RUNNING AND MORE team als kinesitherapeut vanaf december.

 

Alles over contact- en afspraakmogelijkheden bij Tessa vind je hier.

 

Wie deze atlete nog niet zou kennen, krijgt haar hier nog even persoonlijk voorgesteld:

Tessa zelf aan het woord over haar terugkeer naar Brugge

"Van jongs af aan werd ik van thuis uit gestimuleerd om te sporten. Ik was aangesloten bij verschillende sportclubs en na het volgen van een atletiekkamp is mijn loopcarrière gestart op mijn tiende. Ik heb nooit harde competitie nagestreefd, maar train sedertdien al 15 jaar op regelmatige basis in clubverband.

De combinatie van mijn opleiding als kinesist en mijn eigen ervaring binnen de loopwereld, maken me enorm enthousiast om deel uit te maken van het team.

Ondertussen bouwde ik zo’n 2,5 jaar ervaring op als zelfstandig kinesist in een groepspraktijk in Gent. Na mijn Masteropleiding Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie aan de universiteit van Gent bleef ik me bijscholen in o.a. manuele therapie, dry needling en sportkinesitherapie.

Ik ben verbonden aan de Vlaamse roeiliga en begeleid er de roeiers tijdens stages en kampioenschappen.

Wat ben ik blij om terug te keren naar Brugge voor mijn dubbele passie: kiné en sport.

Met al mijn enthousiasme kijk ik er naar uit om zowel sporters als niet-sporters te begeleiden tijdens hun revalidatie. Deze bestaat voor mij uit manuele behandelingen op tafel, actieve oefentherapie in de praktijk en uitgewerkte oefenschema’s voor thuis.

Daarnaast zal ik paraat staan om eender wie te helpen in de opstart van een sportievere levensstijl. Ik voorzie aangepaste individuele sessies en toffe groepslessen om plezier te blijven beleven in sporten."

 

 

Wij heten Tessa Crois hartelijk welkom in het team en wensen haar super veel succes toe!

Vind meer info op de pagina's Medewerkers en Kinesitherapie