Terug naar alle nieuwsberichten

Uitbreiding met sportpedicure

August 25, 2019

Vanaf 1 september start Evy Bogaert in RUNNING AND MORE als gespecialiseerde sportpedicure. We heten haar hartelijk welkom in ons team!Dit is Evy, ten voeten uit:"Ik ben thuisverpleegkundige en medisch pedicure in regio Oostkamp en Brugge. Echtgenote van Ruben, mama van Dries, Danaë en Dunya.Mijn interesse in gespecialiseerde voetverzorging, met name de medische en sportpedicure, is gegroeid tijdens mijn job als verpleegkundige. En dankzij mijn eigen bescheiden sportbeoefening.Door de jaren heen verdiepte ik me meer en meer in de sportende voet.Ik volgde de tweejarige cursus ‘Gespecialiseerde voetverzorging’ aan CVO Sint-Godelieve en verdere specialisaties bij Syntra, Intermedi, FC4Y (FeetCar4You), alsook MSP Opleidingen.Daarnaast investeer ik graag in bijscholingen om op de hoogte te blijven van de nieuwste behandelmethoden bij voetaandoeningen en gerelateerde problemen.Je voeten worden bij mij professioneel onder handen genomen, met nadruk op:

  • Preventie of het voorkomen van voetaandoeningen en gevolgen voor optimale sportbeoefening. Een eerste doelstelling van de sportpedicure is het verbeteren en/of optimaliseren van de conditie van de voeten van de sporter. Voorkomen van problemen via gespecialiseerde verzorging, om klachten voor te zijn!
  • Behandeling van alle nagel- en huidaandoeningen van de sportieve voet. Je bent welkom als sporter van gelijk welk niveau, als je klachten hebt t.h.v. de huid en/of de nagels van je voeten.
  • Advies over je optimale hygiëne en voetcomfort. Ik zal je advies geven betreffende je persoonlijke voetverzorging, rekening houdend met je sport, omstandigheden en schoeisel.

Voor welke problemen neem je best contact met een gespecialiseerde sportpedicure? Eelt, blauwe nagels, blaarvorming, schimmel, ingegroeide of ingroeiende nagels, hallux valgus, plantaire fascitis.Welke technieken ik hiervoor gebruik en welke afspraken je bij mij kan boeken? Lees daarover meer op de pagina Sportpedicure.Tot ziens in RUNNING AND MORE, Evy."We zijn trots op onze nieuwe collega, zijn ervan overtuigd dat de sportpedicure een uiterst zinvolle uitbreiding is van onze diensten en wensen Evy alle succes toe.Neem gerust meteen contact via evy.bogaert@runningandmore.be of 0476/33 89 10 voor meer info of voor een afspraak!