Terug naar alle nieuwsberichten

Zomerpakketten: nieuw!

May 23, 2020

Hoe verzorg jij je conditie deze zomer? De najaarswedstrijden zijn nog wat onzeker, dus waarvoor zou je wel trainen?Na een vreemde lente door de leeg-gelopen wedstrijdkalender, is de zomer van 2020 de ideale periode om je basisconditie op punt te stellen en te genieten van 18 weken begeleiding op maat. En niet noodzakelijk naar een deadline toe!Gelijk hoe jouw situatie en motivatie is, wij helpen je comfortabel, verantwoord en met veel voldoening de zomer (en eventueel deels de herfst) door!Teken in voor een zomerpakket met all-in begeleiding, gebaseerd op onze ruime ervaring met sporters van alle prestatieniveaus.Wat is nieuw?

  • We kunnen samen een doel of uitdaging vastleggen, als je dit wenst. Je kan deze begeleiding ook zien als louter onderhouden van je conditie.
  • Jij kiest vrij wanneer je wil beginnen, met als uiterste startdatum 15 augustus.
  • Je kan kiezen voor een combinatie van lopen en fietsen, voor fietsen of lopen alleen. Je hebt de 3 mogelijkheden.

Maak kennis met onze “18 weken-zomerpakketten” en kies!Het STANDAARD pakket volg je bij Rik voor € 245 en omvat:

  • een labo-inspanningstest naar keuze: de stofwisselingsanalyse (t.w.v. € 98) of  de lactaattest (t.w.v. € 83), op de loopband of op de Wattbike, als basis voor
  • gedetailleerde trainingsschema’s mét follow-up voor 18 weken, ook weer naar keuze lopen, fietsen of de combinatie lopen-fietsen (t.w.v. € 192 - € 207)

Het PREMIUM zomerpakket heb je voor € 340. Naast het Standaardpakket krijg je sportvoedingsadvies van Diëtiste Charlotte: twee consulten (t.w.v. € 110), met alle begeleidende schema’s voor trainingsdagen en rustdagen, inclusief individuele opvolging.Voor het PEDICURE pakket betaal je € 310. Hier zijn het Standaardpakket en twee sportpedicurebehandelingen inbegrepen. Op basis van een grondige analyse en blauwdruk van je voet krijg je twee uitgebreide, gespecialiseerde voetverzorgingen van onze Medisch Sportpedicure Evy.Het CORE pakket kost je € 315. Het Standaard pakket wordt uitgebreid met twee individuele sessies core stability. Duidelijke uitleg van Kiné Robin, een geschikt oefenschema voor thuis en een opvolgsessie met progressieve oefeningen. Dat zijn de extra’s hier!Kies je voor het ALL-IN-ONE pakket (standaard + voeding + core + pedicure), dan heb je de compleetste begeleiding van 18 weken voor € 470 in totaal.

INTEKENENMail info@runningandmore.be met je gekozen pakket (Standaard, Premium, Pedicure, Core of All-in-one) én eventueel al je uitgekozen startdatum.Je kan meteen je inspanningstest, de kick-off van je pakket, vastleggen via de online agenda (bovenaan de homepage). Of op jouw vraag doen we dit voor jou.Na deze kick-off test betaal je voor je volledige pakket en kunnen de afspraken voor core, voeding en/of pedicure worden vastgelegd.MEER INFOWaarom kiezen voor een begeleiding bij ons? Lees het in de testimonials die spontaan werden achtergelaten of bekijk wat ons team je te bieden heeft.Waarom voor een package kiezen?

  • De essentiële testen en services zitten erin: Je hoeft zelf niet na te denken. Wij begeleiden je.
  • Eenvoudig qua administratie: Je tekent één keer in en betaalt in één keer, ongeacht je keuze van pakket.
  • De totaalprijs is lager: Je begeleiding kost je minder dan wanneer je de afspraken apart zou kiezen.
  • Alles onder één dak:  Je hoeft maar op één plaats te zijn, nl de Spoorwegstraat 394 in St-Michiels. Kom je van ver, dan koppelen we desgewenst je afspraken aan mekaar.

Wens je onze begeleiding, maar liever los van de voorgestelde pakketten? Bekijk onze homepage! Daar kun je via de online agenda eenvoudig boeken voor alle testen, voedingsadvies, core stability, pedicurebehandelingen en schema’s afzonderlijk. Of daar kun je alle diensten aanklikken en even bekijken.Je hebt nog andere vragen? Stel ze ons gerust vrijblijvend viainfo@runningandmore.beWe heten je altijd hartelijk welkom!Het RUNNING AND MORE team.