Terug naar alle nieuwsberichten

IFAM 2019: acties op de Currex-zolen

May 14, 2019

Zaterdag 25 mei is RUNNING AND MORE traditiegetrouw aanwezig op IFAM Oordegem. Sedert het prille begin hebben we er als vaste partner een stand voor de sportverzorging, massages, osteopathie- en  kinébehandelingen van de internationale toppers.Daarnaast hebben we voor atleten én toeschouwers het volgende exclusieve aanbod voor de Currex-zolen RunPro. 

 

  1. Als je nog geen Currex-zolen hebt, kun je ze op IFAM gratis testen en voordelig aankopen. Hoe?

Je vult onderstaand formulier in met je loopschoenmaat tegen ten laatste 22/5. Op Ifam kom je naar onze stand. Daar leggen we na opmeting van je voetprofiel en analyse van je beenassen de juiste zolen in je schoenen. Je loopt er die dag op zo lang je wil. We vragen je 40 € (ipv 59).Op die manier kan je rustig kennis maken. Pak deze kans. Ontdek de wetenschappelijk onderbouwde voordelen van de Currex-zolen aan den lijve… en aan een voordeeltarief!Ben je niet overtuigd tegen de avond, dan kan je ze terug indienen vóór 20u aan de RUNNING AND MORE stand. Dan krijg je de volle 40 € terug, als we ze niet hebben bijgeknipt op jouw maat en als ze ongeschonden zijn. 

  1. Je wil nieuwe Currex-zolen en profiteren van de exclusieve IFAM-prijs: 35 € ipv 43. Meepikken?

Vul onderstaand formulier in met je maat en profielhoogte. Je schrijft 35 € over op rekeningnummer BE77 7381 3008 8742 tegen ten laatste 22/5. Dan brengen wij dit paar voor je mee op IFAM: Zo heb je geen verzendkosten én geniet je van een korting!Wil je graag meteen een tweede paar (RunPro’s, RunExpert, BikePro of CleatPro) bijbestellen, dan kun je dit in de ‘opmerkingen’ doen. De IFAM-korting voor de andere modellen dan RunPro brengt hun prijs op 40 €/paar. 

 Hoe toppers als Justien Grillet en Stijn De Vulder de Currex-zolen ervaren, dat verneem je hier. Spontane feedback van gebruikers kan je raadplegen bij de Testimonials. Wil je meer algemene informatie over de Currex-zolen, dan vind je die zeker op deze pagina.Heb je nog vragen over de Currex-zolen, dan helpen we je graag telefonisch (0473 973593) of per mail (info@runningandmore.be)See you at IFAM!

Bezig met laden...