Terug naar alle nieuwsberichten

Voorbereiding Marathon Najaar 2016

May 11, 2016

Zou je interesse hebben om een najaarsmarathon te lopen? Maakt niet uit of het je allereerste marathonuitdaging is of je zoveelste! Zin om een keer naar Valencia, New York of San Sebastian te trekken daarvoor, of plan je dit liever meer lokaal, bvb. in Brussel, Flanders Fields of Eindhoven? Doe het dan nu.Als je ter voorbereiding ervan op ons beroep doet, doen wij je het volgende unieke en aantrekkelijke voorstel.Je kan intekenen tot 1 augustus voor de perfecte begeleiding op maat naar jouw najaarsmarathon toe. Je doet dit best minstens 19 weken voor je marathon plaatsvindt. Wij zorgen met de nodige begeleidings-en testtools voor de optimale voorbereiding in de te overbruggen periode van de zomer tot de dag van je marathon.Je krijgt standaard van ons het volgende om de meet succesvol en verantwoord te halen:

 1. Een stofwisselingsanalyse minstens 18 weken vooraf (normale prijs: € 90)
 2. Een lactaattest 12 weken vooraf (normale prijs: € 75)
 3. Trainingsschema’s voor 12 weken + 6 weken (normale prijs: 52+26 = € 78)
 4. 2x individuele follow-up sessies (normale prijs: € 60)
 5. Gratis Clinic in groep, georganiseerd door RUNNING AND MORE met Koen Naert en Stijn Fincioen
page

Jouw voordelen als je instapt?

 • Als bevoorrecht lid van deze groep betaal jij een ‘all in’ prijs van € 243 ipv € 303. De eerste schijf van € 150 betaal je bij de stofwisselingsanalyse, de tweede van € 93 bij je lactaattest.
 • EXTRA! Als je effectief van start bent gegaan op je marathon, maak je kans op de VOLLEDIGE terugbetaling van deze ‘all in’ kostprijs! Eind december 2016 doen we de feestelijke lottrekking hiervan en maakt 1 deelnemer op 5 kans op deze fantastische extra!
 • Optioneel kan je als lid van deze groep vanaf je intekenmoment tot eind 2016 genieten van 10% korting op
 • Alle bewegingsanalyses
 • Een blessurepreventiescreening
 • De consulten sportvoedingsadvies
 • Biotherapeutisch advies

Waarom niet even kijken welke marathon je er zou uitpikken? We bepalen dan samen je doelstelling die je kan bereiken en rollen dit hele plan samen met jou voor je uit.Meer info over de stofwisselingsanalyse en lactaattest vind je 'hier'.Voor meer info over de manier waarop RUNNING AND MORE je trainingsschema’s opstelt, kan je 'hier' terecht.En om testimonials te lezen van mensen die door ons werden klaargestoomd kun je 'hier' doorklikken.