Terug naar alle nieuwsberichten

Voordeel- en testdag van de Currex-zolen op IFAM 2018

May 16, 2018

Zaterdag 26 mei is RUNNING AND MORE traditiegetrouw als partner aanwezig op IFAM in Oordegem.Deze editie hebben we -voor zowel atleten als toeschouwers- het volgende aanbod voor de Currex-zolen RunPro.

  1. In het geval je nog geen Currex-zolen hebt, dan kun je ze op IFAM gratis testen.

Hoe gaan we te werk?Je vult op onderstaand formulier je schoenmaat in en meldt je aan op onze stand zaterdag. Daar geven we je na een Footscan om je voetprofiel op te meten en na analyse van je beenassen de juiste zolen mee. Normaal kost dit 60€; nu vragen we je 40€.Die dag loop je zo lang en zo veel je wil met de Currex-zolen in je schoenen. Op die manier kan je rustig kennis maken en de goeie effecten ervan ondervinden. Je houdt je Currex-zolen gewoon als je tevreden bent en keert er gelukkig mee huiswaarts.Ben je na deze test toch niet overtuigd, dan kan je ze terug indienen. We zien je dan graag uiterlijk vóór 20u aan de RUNNING AND MORE stand, waar je 40€ terugkrijgt. Als we ze hebben bijgeknipt op jouw maat, of als ze geschonden zijn, is het 35€.

  1. Je wil nieuwe Currex-zolen bestellen en profiteren van de korting op IFAM.

We verkopen ze die dag nl. aan 35€ ipv 43€. Meepikken?Vul dan snel onderstaand formulier in met je gewenste maat en profielhoogte. Wij brengen dit paar voor je mee op IFAM: Hierdoor heb je geen verzendkosten én geniet je van een lagere prijs! Je kan dit voordeelbedrag overschrijven op rekeningnummer BE77 7381 3008 8742 of je kan het ter plekke cash betalen.Wil je graag meteen een tweede paar RunPro's erbij of nog een paar BikePro of CleatPro bijbestellen, dan kun je dit in de 'opmerkingen' doen.

Pak deze kans en ontdek de wetenschappelijk onderbouwde voordelen van de Currex-zolen zelf aan den lijve... en aan een voordeeltarief! Vergeet niet in te tekenen onderaan, zodat we jouw zolen ook zeker mee hebben op onze stand.Hoe toppers als Justien Grillet de Currex-zolen ervaren, dat verneem je hier. Spontane feedback van gebruikers kan je raadplegen bij de Testimonials. Wil je meer algemene informatie over de Currex-zolen, dan vind je die zeker op deze pagina.Heb je nog vragen over de Currex-zolen, dan helpen we je graag telefonisch (0473 24 18 86) of per mail (info@runningandmore.be)

Foto Justien Grillet: Jimmy Cailly

Hope to see you at IFAM!

Bezig met laden...