Terug naar alle nieuwsberichten

Welkom diëtist en sportdiëtist Robbe!

June 30, 2022

Met enorm veel plezier verwelkomen we Robbe in ons team als (sport)diëtist. Hij neemt het aflossingsstokje over van Charlotte.

Een introductie van zijn eigen hand:

"Vanaf 1 juli start ik bij RUNNING AND MORE als zelfstandige diëtist! Het waren drukke voorbereidingsweken, maar eindelijk kan ik nu met veel enthousiasme écht van start gaan.

Vorig jaar studeerde ik af als erkend diëtist aan de HOGENT. Inmiddels werkte ik al een jaar als diëtist in een parapharmacie en deed er heel wat kennis en ervaring op. Eveneens ben ik lid van de Kringwerking Diëtisten Eerstelijnszorg Brugge.

Ik volgde intussen ook bijkomend de opleiding ‘Voeding bij sport’ aan de Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen, om de actualiteit en meest recente kennis over sportvoeding op te doen. Ik wou me altijd al als diëtist specialiseren in sportvoeding.

Hoe het komt dat ik deze combinatie ambieerde, ligt redelijk voor de hand.

Ik ben eerst en vooral zelf vrij sportief: In mijn vrije tijd ga ik muurklimmen en doe ik daarnaast aan fitness, waardoor ik minstens drie keer per week intensief sport.

Verder verken ik als Bruggeling en als diëtist bijzonder graag de nieuwste restaurantjes. Natuurlijk geniet ik voluit van de gezelligheid en de kookkunsten in de vele vertrouwde eetgelegenheden die Brugge te bieden heeft. Wie tips nodig heeft, is daarvoor ook welkom bij mij.

In feite ben ik een echte natuurmens: Samen met mijn vriendin haal ik heel vaak mijn hartje op met natuurwandelingen in de mooie Brugse rand.

En dat ik een natuurmens ben, uit zich ook in mijn eigen eetpatroon. Je kan bijgevolg bij mij als ervaringsdeskundige terecht voor gespecialiseerd advies over vegetarische en veganistische voeding, al dan niet in combinatie met (top)sport.

Wat jullie verder aan mij hebben in RUNNING AND MORE?

Je kan bij mij terecht voor alle advies m.b.t. gezonde voeding, vermagering, gezond aankomen en hart- en vaatziekten. Ik bied begeleiding aan voor alle sporten en alle leeftijden, van recreatief tot topsport. 

Voor meer informatie over mijn werkwijze en afspraken kan je terecht op de pagina’s Gezonde voeding en Sportvoeding. Ik ben beschikbaar op dinsdag- en donderdagavond en op vrijdagvoormiddag. Ik kijk er alvast naar uit om jullie te ontvangen!

Vragen? Ze zijn welkom op robbe.de.duffeleer@runningandmore.be."

 

 

Het team wenst je alle succes toe, Robbe. We kijken uit naar een fantastische samenwerking!