Terug naar alle nieuwsberichten

Wetenschappelijke avond in RUNNING AND MORE

April 5, 2019

Gisterenavond organiseerden we in ons Sports Medical Lab een bijscholing voor artsen over Sport en Traumata van de onderste ledematen. Sportarts, orthopedisch chirurg en traumatoloog Dr. Stefaan Deneweth was onze gastspreker. Hij gaf een presentatie en workshop met als titel ‘Clinical cases on locomotor level, lower limb’.

20 huis- en sportartsen uit West-Vlaanderen tekenden in voor een bijzonder leerrijke en geanimeerde avond, ondersteund door de firma Heel.Aan bod kwamen onder meer: werkingsmechanismen van de biotherapeutische produkten, studieresultaten, casussen, infiltratietechnieken, toepassingen bij trochanteritis, gonartrosis, achillespeestendinitis, plantaire fasciitis, hielspoor, ....We danken Heel en Dr. Deneweth om onze bijzonder aangename gast te zijn geweest, de aanwezige artsen voor de fijne kennismaking met ons team en met ons lab en voor hun grote leergierigheid.

Deze wetenschappelijke avond was ook een verrijking voor RUNNING AND MORE, dat van bij aanvang consequent en met veel succes met deze biotherapeutische produkten werkt. Zowel bij Rik Hoste DO als bij Dr. Mattijs Stroo, sportarts, kun je terecht voor biotherapeutisch advies.Een afspraak maken kan via de online agenda, bovenaan de homepage, te mailen naar info@runningandmore.be of door te bellen naar 0473 973 593.