Terug naar alle nieuwsberichten

Winterpakketten '20-'21

October 15, 2020

Hoe ga jij deze winter je conditie verzorgen? En hoe ga je jezelf daarvoor motiveren?

Met de volledig leeg-gelopen wedstrijdkalender dit najaar en met weinig hoop op georganiseerde deadlines in de lente van 2021, is de winterperiode ideaal voor de aanpak met een nieuwe begeleiding.

We zorgen ervoor dat je basisconditie op punt komt of verbetert, afhankelijk van wat je wenst. Het zal deugddoend zijn om te genieten van enerzijds een perspectief dat we samen vastleggen en van anderzijds onze professionele ondersteuning.  

Gelijk hoe jouw situatie en motivatie is, wij helpen je comfortabel, verantwoord en met veel voldoening deze vreemde winter door.

Gezien het succes van de zomerpakketten 2020, bieden we nu dus graag de wintervariant aan:

 • We kunnen samen een doel of uitdaging vastleggen voor 2021, als je dit wenst. Je kan deze begeleiding ook zien als een louter onderhouden van je conditie gedurende de winter '20-'21.
 • Jij kiest vrij wanneer je wil beginnen, met als uiterste startdatum 21 december 2020.
 • Je kan kiezen voor de combinatie lopen/fietsen, voor fietsen of lopen alleen. Je hebt de 3 mogelijkheden.

 

 

Hierbij de keuzemogelijkheden van ons winterpakket op een rijtje:

 1. Het STANDAARD winterpakket volg je bij Rik voor € 245 en omvat:
 • een labo-inspanningstest naar keuze: de stofwisselingsanalyse (t.w.v. € 98) of de lactaattest (t.w.v. € 83), op de loopband of op de Wattbike, als basis voor
 • gedetailleerde trainingsschema’s mét follow-up voor 18 weken, ook weer naar keuze lopen, fietsen of de combinatie lopen-fietsen (t.w.v. € 192 / € 207)

We bieden dit pakket nu ook aan zonder de inspanningstest, maar met de verwerking van al je aangeleverde intakegegevens die noodzakelijk zijn om degelijke 'op maat schema's' op te stellen: De tarief bedraagt dan € 185 voor de volle 18 weken van individuele begeleiding.

 

2. Het PREMIUM winterpakket heb je voor € 340 (of zonder de inspanningstest voor € 280). Naast het Standaardpakket krijg je hierbij 2 sessies sportvoedingsadvies van Diëtiste Charlotte.

3. Voor het PEDICURE winterpakket betaal je € 310 (of zonder de inspanningstest € 250). Hier zijn het Standaardpakket en twee sportpedicurebehandelingen inbegrepen van Medisch Sportpedicure Evy.

4. Het CORE winterpakket kost je € 320 (of € 260 zonder de inspanningstest). Het Standaard pakket van 18 weken trainingsbegeleiding wordt uitgebreid met twee individuele sessies core stability.

5. Nieuw! We bieden nu ook het MENTAL winterpakket aan: Je krijgt hierbij 2 afspraken voor individuele mental training van Sportpsycholoog Annelies. Je betaalt voor dit complete pakket € 325 in totaal (of zonder de inspanningstest € 265).

6. Kies je voor het ALL-IN-ONE winterpakket (standaard + voeding + core + pedicure + mental), dan heb je de compleetst mogelijke begeleiding voor € 555 in totaal (of zonder de inspanningstest voor € 495).

 

INTEKENEN

Mail info@runningandmore.be met je gekozen winterpakket (Standaard, Premium, Pedicure, Core, Mental of All-in-one) én eventueel al je gekozen startdatum.

Na deze kick-off test of na het doorsturen van je intakegegevens (als je geen inspanningstest doet) betaal je voor je pakket en kunnen je afspraken voor core, voeding, pedicure en/of mental training worden vastgelegd. Je kan dit zelf doen via de online agenda (bovenaan de homepage). Of op jouw vraag doen we dit voor jou.

 

MEER INFO

Waarom kiezen voor een begeleiding bij ons? Lees het in de testimonials die spontaan werden achtergelaten!

Waarom voor een package kiezen?

 • De essentiële testen en services zitten erin: Je hoeft zelf niet na te denken. Wij begeleiden je.
 • Eenvoudig qua administratie: Je tekent één keer in en betaalt in één keer, ongeacht je keuze van pakket.
 • De totaalprijs is lager: Je begeleiding kost je minder dan wanneer je de afspraken apart zou kiezen.
 • Alles onder één dak: Je hoeft maar op één plaats te zijn, nl. in de Spoorwegstraat 394 in St-Michiels. Kom je van ver, dan koppelen we desgewenst je afspraken aan mekaar.
 • De mental training sessies kunnen online doorgaan. Op vraag organiseren we dit ook voor de follow-up afspraken voor sportvoeding.

Wens je onze begeleiding, maar liever los van dit pakket? Bekijk onze homepage!

Wens je te bekijken wat we verder nog bieden van packages? Hier het overzicht!

Je hebt nog andere vragen? Stel ze ons gerust vrijblijvend via  info@runningandmore.be

We heten je altijd hartelijk welkom!

Het RUNNING AND MORE team