Terug naar alle nieuwsberichten

Lancering van RunExpert, nieuw model van Currex-zolen

June 29, 2018

Vanaf nu kan je bij RUNNING AND MORE ook de Currex-zolen RunExpert bekomen, het nieuwste model van de succesvolle Currex-collectie.Dit zeer recent ontwikkelde model zorgt bij het lopen voor nog meer dynamiek dan de RunPro’s, en is dus ideaal voor wegwedstrijden, snelheidstrainingen en trail running.Waar komt deze extra dynamiek uit voort? Uit volgende technische eigenschappen:

  • de hielcup zónder hielkussentje
  • de gel dots: voor directe controle en stabilisatie bij initieel contact en voor triggering van de voetzoolspieren

We zetten de eigenschappen en de eraan gekoppelde voordelen van RunPro en RunExpert even op een rijtje.Het model RunPro (40gr) heeft

  1. een diepe hielcup: voor de perfecte in-shoe-fit van je voet
  2. drie lagen voor optimale vochtafvoering: minder blaren dankzij de speciaal ontwikkelde middenlaag
  3. een 3D Dynamic Arch Technology (DAT) in Silver Nylon 6 composite: voor een natuurlijke regulatie van de voetafrol
  4. PROPO+ als voorvoetmateriaal: geeft dynamische propulsie en maximaal reboundeffect
  5. het hielkussentje van Medium Rebound PORON® voor schokdemping bij het initiële voetcontact

Het nieuwe model RunExpert (41gr) behoudt de kenmerken 1 tot en met 4, maar verschilt van de RunPro's door:

  1. afwezigheid van het hielkussentje, hetgeen uitnodigt en stimuleert tot meer midfoot landing
  2. onder de voet op 5 en 6: specifieke gel dots voor directe controle bij het initiële contact, voor bijkomende stabilisatie en voor extra stimulatie: De spieren onder de voorvoet en grote teen worden hierdoor getriggerd voor een dynamischere afstoot.

De Currex-zolen RunExpert kosten €49 per paar.Je kan ze, net zoals de andere modellen, thuis laten leveren per post ofwel kun je ze na bestelling komen afhalen in RUNNING AND MORE.Bestellen kan via dit bestelformulier. Je kan ook altijd advies vragen per mail (info@runningandmore.be) of telefonisch: 0473/973 593 of 0473/24 18 16.Als dit je allereerste paar Currex-zolen is, kan je voor de bepaling van je profielhoogte beroep doen op onze expertise en een afspraak maken voor het uitmeten. Je kan ook een eenvoudige thuistest doen via deze leidraad.

Recent getuigden Belgische toppers en overtuigde RunPro-gebruikers (marathoner Stijn De Vulder en 400m loopster en Belgian Cheetah Justien Grillet) over de voordelen die zij persoonlijk ondervinden van de Currex-zolen: neem het door in dit dubbelinterview.Meer getuigenissen over het succesvol gebruik van de Currex-zolen vind je tussen de testimonials.Voor alle andere informatie over de Currex-zolen verwijzen we je naar de pagina www.runningandmore.be/currex-zolen.