Terug naar alle nieuwsberichten

Make it a september to remember!

August 28, 2019

Wij maken verder het mooie weer voor jullie in september. Niemand minder dan Koen Naert is onze gast. Naast deze unieke clinic van 4 september organiseren we nog meer! Een waaier van mogelijkheden om aan je gezondheid te werken!Hierbij ons extra aanbod in september:

Clinic met Koen Naert: "Say yes to stress"

4 september, 19u30 in ons Lab, Spoorwegstraat 394 in St-Michiels.Makkelijk bereikbaar en gratis parking voor de deur en in de zijstraten. Wie met het openbaar vervoer komt, loopt op het marathontempo van Koen in 6’41’’14 van het station tot bij ons :-).Gelieve in te schrijven via deze link. Lees er ook in wat je die avond allemaal kan opsteken van de Europese Kampioen Marathon, marathoner/trainer Stijn Fincioen en Rik Hoste. Zonder te willen stressen, vragen we in te tekenen tegen zaterdagavond ten laatste.

Groepstrainingen voor de Halve Great Bruges Marathon

Je kan op 1 september instappen voor 7 weken voorbereiding op deze Halve Marathon, incl. nuttige extra's en begeleiding - door onszelf als pacers - op 20 oktober zelf!Klik hier voor alle info en het inschrijfformulier.

Vanaf september vervoegt Sportpedicure Evy ons team

Ons (para)medisch team nóg completer met een medische en sportpedicure tot jullie dienst! Evy Bogaert zal met haar specifieke scholing jullie zwaar belaste sportvoeten grondig onderhouden.Lees wie ze is en waar ze haar medische en sportspecifieke pedicurekennis opdeed.Wil je weten welke afspraak je best maakt voor jouw persoonlijke behoefte en hoe je haar kan bereiken daarvoor? Je kan altijd mailen naar evy.bogaert@runningandmore.be, via de online agenda op de homepage een afspraak boeken of bekijk hier haar dienstverlening in een handig overzicht!

Core Stability in groep

Wil je op een leuke manier aan je Core Stability werken en de effecten ervan ook daadwerkelijk voelen in je trainingssessies, teken dan in voor deze reeks van 10 zaterdagochtenden in ons ruim en koel lab, startend op 7 september. Resultaat gegarandeerd!Het aantal plaatsen is beperkt; Wacht niet te lang om in te schrijven via http://www.runningandmore.be/core-stability-in-groep/Welkom in september! Het RUNNING AND MORE team!