Terug naar alle nieuwsberichten

Voorbereiding Marathon Voorjaar 2017

October 22, 2016

Omdat het pakket, dat we een aantal maanden geleden aanboden voor een najaarsmarathon, zóveel bijval kende - qua aantal deelnemers én qua resultaten - hebben we beslist deze actie te verlengen.Als je dus interesse hebt om een voorjaarsmarathon te lopen in 2017, plan die dan nu en teken voor de voorbereiding in bij RUNNING AND MORE.Maakt niet uit of het je allereerste marathonuitdaging is of je zoveelste! Zin om een keer naar Hamburg, Rome, Parijs, Wenen of Rotterdam te trekken, of plan je liever een meer lokale marathon, bvb. in Antwerpen, Zwalm of Visé?Wij geven je de perfecte begeleiding op jouw maat. Onze doelstelling is dat je de meet succesvol en verantwoord haalt.Je kan intekenen tot 31 december. Neem eenvoudig contact via info@runningandmore.be. Doe dit best minstens 19 weken voor je marathon plaatsvindt. Wij zorgen met de juiste begeleidings- en testtools voor de optimale voorbereiding in de te overbruggen periode, van in de herfst tot de dag van je marathon.

mozaiek-voorjaarsmarathon

Wat krijg je standaard?

 1. Een stofwisselingsanalyse minstens 18 weken vooraf (t.w.v. € 90)
 2. Een lactaattest 12 weken vooraf (t.w.v. € 75)
 3. Trainingsschema’s voor 18 weken (t.w.v. € 90)
 4. 2x individuele follow-up sessies (t.w.v. € 60)
 5. Gratis Clinic!

Je voordelen als bevoorrecht deelnemer aan deze actie:

 • Je betaalt een ‘all in’ prijs van € 260 ipv € 315. De eerste schijf van € 160 bij de stofwisselingsanalyse, de tweede van € 100 bij je lactaattest.
 • EXTRA! Als je effectief van start bent gegaan op je marathon, maak je kans op de VOLLEDIGE terugbetaling van deze ‘all in’ kostprijs! Begin juli 2017 doen we de feestelijke lottrekking hiervan en maakt 1 deelnemer kans op deze fantastische extra!
 • Vanaf je intekenmoment tot 30 juni 2017 geniet je van 10% korting op
 • een bewegingsanalyse lopen
 • een blessurepreventiescreening
 • alle consulten sportvoedingsadvies
 • een consult biotherapeutisch advies

Waarom niet even kijken welke marathon je er zou uitpikken? We bepalen dan samen je doelstelling die je kan bereiken en rollen dit hele plan voor je uit.Meer lezen over de stofwisselingsanalyse en lactaattesten: klik door naar de pagina ‘inspanningstesten‘. Hoe RUNNING AND MORE je trainingsschema’s opstelt, kan je ‘hier‘ lezen, en voor het sportvoedingsadvies klik je ‘hier’.Het is zeker de moeite om even door de Testimonials te gaan. En daarnaast tref je hierbij enkele citaten van atleten die kozen voor het pakket ‘Najaarsmarathon 2016’:“Heel tevreden dat ik onder de 3u30’ ben geëindigd in mijn allereerste marathon.”“Superblij met de hele voorbereiding, de testen, het schema en natuurlijk het resultaat. Nu op naar een sub 2u30’ “ (PR van 2u40’ naar 2u35’)“Ik ben erg snel gerecupereerd, veel sneller dan bij mijn vorige marathons.” (PR van 3u44 naar 3u39’)“Dank voor de goede begeleiding.” (1e marathon in 3u36’)“Ik ben super tevreden met mijn eindtijd. Deze is sneller dan ik had durven dromen, namelijk 24 en 12 minuten beter dan voorheen.” (nieuw PR van 3u17’)“Zonder het correcte voedingsadvies was dit nooit mogelijk geweest.” (1e marathon in 4u03’)“Heel veel dank voor de begeleiding. Ik heb mijn besttijd terug kunnen scherper stellen. Alhoewel ik het moeilijk gehad heb tussen km 34 en 38 (risicootje genomen), heb ik me toch kunnen herpakken om sub 2u45’ uit te komen.”