Terug naar alle nieuwsberichten

Nieuwe marathonpakketten voorjaar 2020

September 25, 2019

Mik je in 2020 op een voorjaarsmarathon? Dan helpen we je graag met de optimale voorbereiding! Met onze ruime ervaring in de begeleiding via specifiekemarathonpakketten staan we garant voor een comfortabel, verantwoord en succesvol traject.Een allereerste, of je zoveelste marathon, of halve marathon? Maakt niet uit. Teken in voor één van onze all-in begeleidingspakketten, waarin we hoogst individueel en nauwgezet te werk gaan naar jouw doelstelling toe.VOORDELEN:- De essentiële testen en services zitten erin, gebaseerd op onze jarenlange expertise: Je hoeft zelf niet na te denken over hoe en wat je nodig hebt. Wij begeleiden je ook in de timing van je testen en de effectieve planning.- Eenvoudige administratie: Je tekent één keer in en betaalt in twee keer, ongeacht voor welk pakket je kiest en hoe vaak je ook langskomt. De eerste schijf betaal je bij je stofwisselingsanalyse, de tweede bij je lactaattest.- De totaalprijs is lager dan de som van de delen: Je begeleiding via één van de packages kost je dus minder dan wanneer je de diensten apart zou kiezen.- Je krijgt 15% korting op al de Currex-zolen, bij aanschaf binnen de twee maand na je opstart.- Alles onder 1 dak: Ongeacht de uitgebreidheid van je pakket, hoef je maar op één plaats te zijn, nl de Spoorwegstraat 394 in Sint-Michiels. Daar vind je - naast Rik Hoste voor je inspanningstesten - ook onze sportarts, sportkinesist, sportdiëtiste én sportpedicure. We koppelen graag je afspraken bij verschillende collega's aan mekaar, als je van ver komt.

Hierbij onze "marathonpakketten voorjaar 2020" in een overzicht, dat we - gezien de continu groeiende vraag én het succes - voor jullie nu uitbreiden: Maak je keuze!

 1. Dit krijg je in de STANDARD package voor € 302 i.p.v. € 355 (Schijven: € 200 + € 102)
 • een stofwisselingsanalyse minstens 18 weken vooraf (t.w.v. € 95)
 • een lactaattest 12 weken vooraf (t.w.v. € 80)
 • trainingsschema’s voor 18 weken (t.w.v. € 105)
 • follow-up gedurende je volle traject en specifiek wedstrijdadvies (t.w.v. € 75)

Wens je nóg vollediger voorbereid te zijn op je (halve) marathon, dan kun je gaan voor volgende opties:

 1. Het PREMIUM marathonpakket heb je voor € 395 i.p.v. € 465 (Schijven: € 260 + € 135)

= STANDARD PACKAGE+ sportvoedingsadvies (2 consulten t.w.v. € 110, met alle begeleidende schema’s voor trainingsdagen en rustdagen, de dagen net voor je wedstrijd, de wedstrijddag en tijdens de wedstrijd zelf, inclusief opvolging van je individuele voedingspatroon)

 1. Voor het CORE marathonpakket betaal je € 370 i.p.v. € 435 (Schijven: € 260 + € 110)

= STANDARD PACKAGE + 2 sessies CORE STABILITY van 1u, individueel. Je krijgt al de geschikte oefeningen uitgelegd op je eerste afspraak, krijgt je oefenschema mee en komt na 3 weken voor de opvolgsessie voor feedback, evaluatie en uitbreiding met progressieve oefeningen.

 1. Het PEDICURE pakket kost je € 360 i.p.v. € 430 (Schijven: € 240 + € 120)

= STANDARD PACKAGE + 2 sportpedicurebehandelingen. Bij de eerste afspraak wordt een blauwdruk gemaakt voor een grondige analyse van je loopvoet-profiel! Op basis hiervan krijg je 2 zeer gerichte en uitgebreide voetverzorgingen van onze gespecialiseerde sportpedicure.

Je kan nog verder combineren:

 1. STANDARD + voeding + core: € 463 i.p.v. € 545 (Schijven: € 320 + € 143)
 2. STANDARD + voeding + pedicure: € 459 i.p.v. € 540 (Schijven: € 320 + € 139)
 3. STANDARD + core + pedicure: € 434 i.p.v. € 510 (Schijven: € 320 + € 114)
 4. All in one package : STANDARD + voeding + core + pedicure: € 527 i.p.v. € 620 (Schijven: € 360 + € 167)

INTEKENENAls je weet op welke datum je een marathon wil lopen en je keuze van pakket gemaakt is, kun je eenvoudig intekenen door deze gegevens door te spelen naar info@runningandmore.be. Je kan dan ook meteen je afspraak voor de stofwisselingsanalyse vastleggen via de online agenda (bovenaan de homepage). Of op jouw vraag doen we dit voor jou. Bij je stofwisselingsanalyse bespreken we de volgende stappen, afspraken en je planning.MEER INFOWaarom kiezen voor een begeleiding bij ons? Daarvoor laten we graag de lopers zelf aan het woord: Neem een kijkje in de testimonials die spontaan werden achtergelaten!Om te overleggen welke package voor jou het meest geschikt is of om de timing ervan te bespreken, kan je ook volledig vrijblijvend langskomen. Vul hiervoor het contactformulier in of bel naar 0473 24 18 86 of 0473 973 593 om dit intakegesprek vast te leggen.Wil je meer lezen over de afzonderlijke diensten die vervat zitten in deze Packages? Maak dan je keuze op onze Homepage en klik daar aan wat je interesseert.Uitkijkend naar een succesvol traject naar je voorjaarsmarathon in 2020!Het RUNNING AND MORE team