Terug naar alle nieuwsberichten

Dwars door Brugge 2018

January 14, 2018

Ter voorbereiding van Dwars door Brugge 2018 zal RUNNING AND MORE instaan voor de tweewekelijkse looptrainingen en de sportmedische begeleiding van de jaarlijks aangroeiende groepen van Run Brugge.

Het concept van Run Brugge en de omkadering door ons Sportmedisch Testcenter vormen duidelijk een succesformule! Zo bleek duidelijk uit de vorige edities van Dwars door Brugge.Wat heb je als Run Brugge-loper concreet aan ons als experten, als je intekent voor deze trainingen en begeleiding?

  • gerichte uitleg en demo’s rond looptechnische aspecten, loopschoeisel en voedingsadvies
  • zinvolle en deskundige tips & tricks tijdens de groepstrainingen
  • individuele trainingsschema's
  • onze continue online beschikbaarheid voor sportmedische vragen
  • een voordeeltarief voor alle individuele screenings en adviezen (bewegingsanalyses, blessurepreventie, sportvoedingsadvies, inspanningstesten, trainingsschema’s…)
  • de integrale begeleiding naar jouw Dwars door Brugge, alsook de inschrijving ervoor

Wil je dus graag medisch verantwoord én tegelijkertijd gezellig in groep voorbereid worden op Dwars door Brugge 2018, klik dan zeker hier door voor alle info en voor het inschrijvingsformulier.We kijken naar je uit en stomen je graag helemaal klaar tegen een fantastische Dwars door Brugge op 13 mei!Heb je interesse voor onze begeleiding naar een andere uitdaging toe, of een specifieke vraag rond jouw fysieke toestand, neem dan vrijblijvend contact met ons via info@runningandmore.be. Hartelijk welkom op de Gistelse Steenweg 552/2 in Sint-Andries!Je kan ook snel checken wat jou kan boeien op onze Homepage.