Terug naar alle nieuwsberichten

Dwars door Brugge 2019

January 8, 2019

Ter voorbereiding van Dwars door Brugge 2019 zal RUNNING AND MORE opnieuw instaan voor de zondagse trainingen en de sportmedische begeleiding van de jaarlijks groeiende groepen van Run Brugge.

Het concept van Run Brugge en de omkadering door ons Sports Medical Lab vormen al jaren een succesformule! Zo bleek uit de vorige edities van Dwars door Brugge en de getuigenissen erover van de deelnemers aan onze groepslopen.Hier een greep uit de spontane testimonials (na Dwars door Brugge 5 en 15km, Urban Trail en Halve Great Bruges Marathon):

   "Gelijk wat jullie nog organiseren van groepslopen, ik schrijf me weer in. Het is gewoon te gezellig."   "Het was zalig lopen! Grote dank om ons te hebben klaargestoomd. We MADE IT om 5km te kunnen doorlopen dankzij de trainingen."   "Bedankt voor de motiverende maar ook gezellige trainingen. We zullen op de wedstrijd ons best doen voor onszelf, maar ook een beetje voor jullie."   "Wat ben ik fier op mezelf; wat een mijlpaal! Bedankt om me te hebben bijgestaan vandaag: Alleen zou het veel lastiger geweest zijn."   "Enorm bedankt voor de goeie, maar vooral super leuke trainingen, TOP COACHES."   "Yesss we did it! Het was super leuk en smaakt naar meer."   "Dikke dankjewel voor alle steun, tips, motivatie en nog zo veel meer tijdens onze supertoffe groepslopen."

Wat krijg je concreet als je intekent voor onze trainingen en begeleiding?

  • groepstrainingen voor de 5 km en voor de 15km
  • 3 maanden trainingsschema’s
  • integrale begeleiding met info over looptechniek, loopschoeisel, core stability, stretching en sportvoeding 
  • een boeiende info-avond
  • continu online beschikbaarheid voor sportmedische vragen
  • voordeeltarieven voor alle individuele screenings en adviezen (bewegingsanalyses, blessurepreventie, sportvoedingsadvies, core stability, inspanningstesten, trainingsschema’s,…)
  • je inschrijving voor Dwars door Brugge
  • begeleiding door de trainers tijdens Dwars door Brugge
  • leuke en nuttige extra's

Wil je graag medisch verantwoord én tegelijkertijd gezellig in groep voorbereid worden op Dwars door Brugge 2019, klik dan hier door naar alle details en het inschrijvingsformulier.We kijken naar je uit!Het RUNNING AND MORE team