fiets-tandwielenred corner right bottom icon

BIKEFITTING

Fiets pijnvrij. Fiets langer. Fiets sneller. Fiets leuker! Dat klinkt als muziek in de oren, nietwaar?

ONTdek onze analyses

Een grondig uitgevoerde bikefitting biedt vaak de oplossing voor fietsgerelateerde klachten en overbelastingsblessures.
De fiets wordt nauwkeurig afgesteld om de fietser in zijn/haar optimale houding te laten fietsen. Belangrijk is om daarbij uit te gaan van de individuele doelstellingen en lichamelijke capaciteiten van de fietser in kwestie.

Hoe gaat een bikefitting bij Ruben Cornelus in zijn werk?

1. Verzamelen van alle nodige informatie:

2. Aanpassen van de fietsafstelling en schoenplaatjes aan jouw lichaam en doelstellingen. Na elke aanpassing controleren we opnieuw met videoanalyse of de aanpassingen het gewenste effect hebben op jouw fietspositie.

3. De bikefitting eindigt wanneer we jouw individueel optimale fietspositie bereikt hebben. Daarna meten we opnieuw je hele fietsafstelling op.

4. Na afloop krijg je een uitgebreid rapport met alle metingen en bespreking van de resultaten. Dit kan later van pas komen: Mocht er ooit iets veranderen aan je fietsafstelling, dan kan je altijd de optimale afstelling terugzetten.

Eerste bikefit

Personal training for cycling:

Werk aan je lenigheid, kracht en stabiliteit i.f.v. jouw fietsprestaties en -comfort. Op basis van je bikefit en ambities gaat Ruben met jou doelgericht aan de slag. Je krijgt aanvullend op deze sessies een oefenprogramma waarmee je zelfstandig aan de slag kan.

Personal training for cycling ‘lead-out’ (4x1u)

Op eerste sessie te betalen:
€200 (ipv €220)
plan je sessie in

Personal training for cycling ‘vedette’ (8 x 1u)

Op eerste sessie te betalen:
€352 (ipv €440)
plan je sessie in

Opvolgbikefit

De individueel optimale fietspositie is een dynamisch gegeven en wijzigt soms na verloop van tijd. Daarom kan er nood zijn aan een opvolgbikefit. Deze opvolging biedt Ruben aan verlaagde prijs, maar met dezelfde kwaliteit. Factoren die aanleiding kunnen geven tot een opvolgbikefit:

Opvolgbikefit

Contacteer Ruben voor
meer info

Contact
portretfoto Rubenred-corner

GERELATEERDE ARTIKELEN

ONTDEK ALLE NIEUWSBERICHTEN