Terug naar alle nieuwsberichten

Nieuwe marathonpakketten

November 5, 2018

Mik je in 2019 op een voorjaarsmarathon? Dan helpen we je zeer binnenkort graag met de optimale voorbereiding. Dankzij onze ruime ervaring in de begeleiding van lange afstandlopers met specifieke marathonpakketten staan we hiervoor garant.Jij wil toch ook jouw wedstrijd comfortabel, verantwoord en met veel voldoening uitlopen? Of het nu je allereerste of zoveelste (halve) marathon is. Teken in voor deze all-in begeleiding bij RUNNING AND MORE.Dit krijg je STANDAARD:

  • een stofwisselingsanalyse minstens 18 weken vooraf (t.w.v. € 90)
  • een lactaattest 12 weken vooraf (t.w.v. € 75)
  • trainingsschema’s voor 18 weken (t.w.v. € 90)
  • follow-up (t.w.v. € 30)

Je betaalt voor dit pakket een all-in prijs van € 235 i.p.v. € 285. De eerste schijf van € 150 bij de stofwisselingsanalyse, de tweede van € 85 bij je lactaattest. Hiermee krijg je bovendien 10% korting op al de andere analyses, screenings en adviezen bij RUNNING AND MORE* én op de Currex-zolen. Dit geldt vanaf de betaling van je eerste schijf tot en met 30 juni 2019.Wens je nóg vollediger voorbereid te zijn op je (halve) marathon, dan kun je gaan voor het PREMIUM pakket.Hierbij krijg je alles uit het standaard marathonpakketPLUS specifiek sportvoedingsadvies: Via twee consulten bij onze sportdiëtist (t.w.v. € 100) ontvang je alle begeleidende schema’s (trainingsdagen en niet-trainingsdagen, dagen voorafgaand aan de wedstrijd, wedstrijddag en de wedstrijd zelf) en de opvolging voor je individuele voedingspatroon i.f.v. je marathon.De all-in prijs van dit PREMIUM pakket bedraagt € 310 i.p.v.€ 385. Eerste schijf bij je stofwisselingsanalyse: € 195, tweede bij je lactaattest: € 115. Word je PREMIUM, dan geniet je 20% korting op alle overige diensten* en de Currex-zolen voor de periode tussen je stofwisselingsanalyse en 30/06.

NIEUW NIEUW NIEUWJe kan ook twee individuele sessies ‘Core Stability’ meepikken aan een packageprijs, ongeacht of je voor het STANDARD of voor het PREMIUM pakket gaat. Je krijgt dan van onze sportkinesist de geschikte oefeningen uitgelegd op een eerste afspraak van een uur, waarna je je oefenschema meekrijgt en na 3 weken heb je je opvolgsessie met feedback, evaluatie en uitbreiding met progressieve oefeningen. De € 60 voor deze extra Core Stability training betaal je bij je Stofwisselingsanalyse.

Heb je zin om je (halve) marathon ook perfect voor te bereiden en van onze jarenlange expertise te genieten? En van deze pakketvoordelen natuurlijk? Meld je dan aan door eenvoudig een mail te sturen naar info@runningandmore.be met je gekozen pakket (STANDARD of PREMIUM, met of zonder CORE STABILITY) én de (halve) marathon waarop je mikt. Doe dit best ten laatste 19 weken voor je marathondoelstelling om te kunnen genieten van het volledige traject.Ben je te laat voor dit aanbod? Neem dan hier een kijkje in de andere of huidige pakketten.We heten je hartelijk welkom voor de opstart van je all-in begeleiding! Heb je er nog vragen over, stel ze ons ook gerust per mail of via 0473 24 18 86 (Rik).Enkele getuigenissen van deelnemers aan onze vorige marathonpakketten.

Bedankt voor de begeleiding! Leuk om zo’n progressie te hebben. Officiële tijd 3.07. Dit smaakt naar meer. Ze maken me nu al zot voor Sub3. Wat denk je? Het was precies een slagveld, maar ondanks de vele opgaves en wandelaars ben ik wel kunnen blijven lopen. Dus zeker tevreden! Voor herhaling vatbaar, maar niet meer in zo'n weersomstandigheden. Groetjes en bedankt voor het goeie schema: Het heeft z'n nut bewezen!!! In vergelijking met andere schema’s die ik in het verleden heb bekeken en vroeger op internet heb opgezocht, was dit super op vlak van variatie!Ik ben ervan overtuigd dat dit schema en het voedingsadvies van Charlotte mij onder de 3u30 hebben gebracht. Mijn doel was uitlopen, en dat is me gelukt dankzij jullie! Bedank ook Charlotte, de sportdiëtiste, super meid, die ook weet hoe het moet. Geef ze ook mijn groetjes. Doe zo verder met jullie super team!!! Merci voor de topschema's! Zonder jullie was dit zeker niet gelukt. Ben tevreden met het resultaat en kijk al uit naar volgend jaar om dan onder de 4u te duiken. Echt heel erg trots en ook dankbaar over hoeveel progressie jij me hebt doen maken de afgelopen maanden! 1000x merci! Ik ben erin geslaagd om de halve marathon te lopen in 1u38. Een verbetering van maar liefst 8 minuten ten opzichte van vorig jaar dus! Via deze weg wil ik je van harte bedanken voor het uitstekende schema. De 'juiste' trainingen zijn inderdaad de sleutel tot beter presteren. De investering in RUNNING AND MORE is een bijzonder goeie gebleken! Ik ga kijken waar ik jullie vijf sterren kan geven, zodat nog meer mensen mijn voorbeeld kunnen volgen en beter gaan sporten. Het schema was fantastisch en heeft mij echt naar een hoger niveau getild! De volgende marathon zal ik zeker weer bij jou te rade gaan!

Lees hier meer getuigenissen.

Wens je meer info rond onze ervaring en aanpak? Klik door naar de pagina’s

Wil je weten wie er van de toppers al begeleid werd door RUNNING AND MORE, dan klik je even door naar onze 'Referenties'.Ken je of heb je de Currex-zolen nog niet in je loopschoenen? Bekijk ‘hier‘ wat je mist van technologie, alsook hoe je ze eenvoudig in huis kan halen.* bewegingsanalyses lopen en fietsen, blessurepreventiescreening, inspanningstesten fietsen, sportvoedingsadviesTot ziens om van start te gaan met één van deze ideale begeleidingspakketten!Het RUNNING AND MORE team.