Terug naar alle nieuwsberichten

Great Bruges Marathon 2018... and MORE

April 4, 2018

Loop je de Great Bruges Marathon 2018, of mik je op een andere najaarsmarathon? Met onze ruime ervaring in de begeleiding van lange afstandslopers met specifieke marathonpakketten staan we garant voor een perfecte voorbereiding.Jij wil toch ook jouw wedstrijd comfortabel, verantwoord en met veel voldoening uitlopen? Of het nu je allereerste of zoveelste (halve) marathon is. Teken in voor deze all-in begeleiding bij RUNNING AND MORE.Dit krijg je STANDAARD:

  • Een stofwisselingsanalyse minstens 18 weken vooraf (t.w.v. € 90)
  •  Een lactaattest 12 weken vooraf (t.w.v. € 75)
  •  Trainingsschema’s voor 18 weken (t.w.v. € 90)
  •  Na je effectieve start op je marathon, maak je kans op een gratis hartslagmeter. 

Je betaalt voor dit pakket een all in prijs van € 225 i.p.v. € 255. De eerste schijf van € 145 bij de stofwisselingsanalyse, de tweede van € 80 bij je lactaattest. Hiermee krijg je bovendien 10% korting op al de andere analyses, screenings en adviezen bij RUNNING AND MORE* én op de Currex-zolen. Dit geldt vanaf de betaling van je eerste schijf tot en met 31 december 2018.

Wens je nóg vollediger voorbereid te zijn op je (halve) marathon, dan kun je gaan voor het PREMIUM pakket.Hierbij krijg je alles uit het standaard marathonpakketPLUS sportvoedingsadvies: Met twee consulten bij onze sportdiëtist ontvang je alle informatie en begeleidende schema's voor je individuele voedingspatroon i.f.v. je marathon.De all in prijs bedraagt dan € 285 ipv 355. Eerste schijf: € 190, tweede bij je lactaattest: € 95. Word je PREMIUM, dan geniet je 20% korting op alle overige diensten* en de Currex-zolen voor de periode tussen je stofwisselingsanalyse en 31/12.Heb je zin om je (halve) marathon ook perfect voor te bereiden en van onze jarenlange expertise te genieten? En van deze pakketvoordelen natuurlijk? Meld je dan aan door eenvoudig een mail te sturen naar info@runningandmore.be met je gekozen pakket (Standaard of Premium) én (halve) marathon. Doe dit best ten laatste 19 weken voor je marathondoelstelling om te kunnen genieten van het volledige traject.Ben je te laat voor dit aanbod? Neem dan hier een kijkje voor de andere pakketten, die je misschien ook kunnen helpen en waar je continu kan voor intekenen.We heten je hartelijk welkom voor de opstart van je all in begeleiding! Heb je er nog vragen over, stel ze ons ook gerust per mail of via 0473 24 18 86 (Rik).

Enkele getuigenissen van deelnemers aan onze vorige marathonpakketten.“Ik heb me perfect aan het voorbereidingsschema kunnen houden en de hele voorbereiding dan ook blessurevrij kunnen afleggen.”“Bedankt voor de support om mijn eerste marathon af te ronden onder de 4u.”“Mijn eerste halve marathon is goed verlopen! Ik heb geen enkel probleem of ongemak ondervonden tijdens het lopen. Neen, nergens last van gehad! Mijn aangepaste voeding en de trainingsschema’s hebben hun werk goed verricht. Volgend jaar ga ik terug in de startblokken en hiervoor zal ik terug beroep doen op jullie expertise.”“Prachtige ervaring om deze keer niet de man met de hamer tegen te komen.”“Het trainingsschema en de volledige begeleiding heeft er voor gezorgd dat mijn tweede marathon stukken vlotter is verlopen en dat ik meer dan 20’ sneller was dan in mijn eerste.”“Bedankt voor je steun en begeleiding. Zonder had ik dit nooit gekund.”Lees hier meer getuigenissen.Wens je meer info rond onze ervaring en aanpak? Klik door naar de pagina's ‘Inspanningstesten‘ en 'Trainingsschema’s' en voor info over ons sportvoedingsadvies klik je ‘hier’. Ken je of heb je de Currex-zolen nog niet in je loopschoenen? Bekijk 'hier' wat je mist van technologie, alsook hoe je deze eenvoudig in huis kan halen.Alle info over de Great Bruges Marathon vind je op www.sport.be/greatbrugesmarathon/.* bewegingsanalyses lopen en fietsen, blessurepreventiescreening, inspanningstesten fietsen, biotherapeutisch advies, sportvoedingsadviesTot ziens, lezens of tot horens om van start te gaan met één van deze ideale begeleidingspakketten! Het RUNNING AND MORE team.Foto Koen: Bjorn Parée