Terug naar alle nieuwsberichten

Great Bruges Marathon 2019... and more

May 9, 2019

Loop je de Great Bruges Marathon 2019, of mik je op een andere najaarsmarathon? Teken in voor een all-in begeleiding bij RUNNING AND MORE.Met onze ruime ervaring in de begeleiding van lange afstandslopers met specifieke marathonpakketten staan we garant voor een perfecte voorbereiding.Jij wil toch ook jouw wedstrijd comfortabel, verantwoord en met veel voldoening uitlopen? Of het nu je allereerste of zoveelste (halve) marathon is.

Dit krijg je STANDAARD:

  • Een stofwisselingsanalyse minstens 18 weken vooraf (t.w.v. € 95)
  • Een lactaattest 12 weken vooraf (t.w.v. € 80)
  • Trainingsschema’s voor 18 weken (t.w.v. € 105)
  • Continue follow-up en wedstrijdadvies (t.w.v € 75)

Je betaalt voor dit pakket een all-in prijs van € 300 i.p.v. € 355. De eerste schijf van € 200 bij de stofwisselingsanalyse, de tweede van € 100 bij je lactaattest. Hiermee krijg je bovendien 10% korting op al de andere analyses, screenings en adviezen bij RUNNING AND MORE* én op de Currex-zolen. Dit geldt 6 maanden lang vanaf de betaling van je eerste schijf.

Wens je nóg vollediger voorbereid te zijn, dan kun je gaan voor het PREMIUM marathonpakket.Hierbij krijg je alles uit het standaard pakketPLUS twee consulten specifiek sportvoedingsadvies (t.w.v. € 100). Je ontvangt alle begeleidende voedingsschema's (voor trainingsdagen en niet-trainingsdagen, voor de dagen voorafgaand aan de wedstrijd, voor de wedstrijddag en voor tijdens de wedstrijd zelf) en de opvolging voor je individuele voedingspatroon i.f.v. je marathon.Als je voorkeur uitgaat naar de PREMIUM package, dan is de all-in prijs € 385i.p.v. € 455 en je betaling opgesplitst over een eerste schijf van € 235, een tweede van € 150. Word je PREMIUM, dan geniet je 20% korting op alle overige diensten en de Currex-zolen, ook een half jaar lang.Je kan bij gelijk welk marathonpakket ook 2 individuele sessies ‘Core Stability’ meepikken aan een packageprijs. Je krijgt dan al de geschikte oefeningen uitgelegd op een eerste afspraak van een uur, waarna je je oefenschema in detail ontvangt en na 3 weken heb je je opvolgsessie met feedback, evaluatie en uitbreiding met progressieve oefeningen.De € 60 voor deze extra Core Stability training betaal je extra bij je Stofwisselingsanalyse, de eerste afspraak in je begeleidingspakket.

Heb je zin om je (halve) marathon ook perfect voor te bereiden en van onze jarenlange expertise te genieten? En van deze pakketvoordelen natuurlijk?

  • Meld je dan per mail: info@runningandmore.be met je gekozen pakket (Standaard of Premium, met of zonder core stability) én eventueel al uitgekozen (halve) marathon. Doe dit best ten laatste 19 weken voor je doelstelling om te kunnen genieten van het volledige traject.
  • Ben je te laat voor dit aanbod? Neem dan hier een kijkje voor de andere pakketten, waar je continu voor kan intekenen.
  • Wens je begeleiding, maar liever los van de voorgestelde pakketten? Dan kun je via de online agenda eenvoudig boeken voor alle testen, voedingsadvies, core stability en screenings afzonderlijk. Zie bovenaan de homepage!

We heten je hartelijk welkom voor de opstart van je all-in begeleiding! Heb je er nog vragen over, stel ze ons ook gerust per mail of via 0473 973 593 (Leen) of 0473 24 18 86 (Rik).Enkele getuigenissen:"Na km 28 voelde ik mij nog steeds prima; Bij de meeste lopers kwam blijkbaar de hamer, en krampen. Ik kon er veel inhalen en dit gaf mij een boost: Zo heb ik mijn tempo mooi kunnen aanhouden. Ik heb fysiek een hele vooruitgang gemaakt. Bij deze wil u bedanken voor een perfect trainingsschema.""Ben echt superblij met mijn gelopen marathon. Ik heb maar liefst 6 minuten van mijn PR gedaan. Op alle marathons die ik al gelopen heb, viel ik vanaf km 38 volledig stil, tot soms 5’00 per km waardoor ik nog 2’ of meer verloor. Dit was nu absoluut niet het geval. Ik heb dus een zeer goed gevoel overgehouden aan mijn wedstrijd. En nog meer aan mijn trainingsschema. "“Bedankt voor de support om mijn eerste marathon af te ronden onder de 4u.”“Mijn eerste halve marathon is goed verlopen! Ik heb geen enkel probleem of ongemak ondervonden tijdens het lopen. Neen, nergens last van gehad! Mijn aangepaste voeding en de trainingsschema’s hebben hun werk goed verricht. Volgend jaar ga ik terug in de startblokken en hiervoor zal ik terug beroep doen op jullie expertise.”“Het trainingsschema en de volledige begeleiding heeft er voor gezorgd dat mijn tweede marathon stukken vlotter is verlopen en dat ik meer dan 20’ sneller was dan in mijn eerste.”"Ik kreeg van veel lopers advies, maar ben erg blij dat wij samen mijn eigen plan volgens mijn eetgewoontes opmaakten.""De trainingen verliepen al zeer vlot: Ik kon ze allemaal afwerken zoals voorgeschreven! Mijn hartslag 10 slagen verlaagd volgens snelheid op trainingsschema. Met dank aan uw perfect schema. Ben ik super trots dat ik terug een nieuw PR loop van 2:54:53!"Lees hier meer getuigenissen en bekijk ons overzicht met referenties.Wens je meer info rond onze ervaring en aanpak? Klik door naar de pagina’s ‘Inspanningstesten‘ en Trainingsschema’s‘ en voor info over ons sportvoedingsadvies klik je ‘hier’. Ken je of heb je de Currex-zolen nog niet in je loopschoenen? Bekijk ‘hier‘ wat je mist van technologie, alsook hoe je deze eenvoudig in huis kan halen.Alle info over de Great Bruges Marathon vind je op www.sport.be/greatbrugesmarathon/.* bewegingsanalyses lopen en fietsen, blessurepreventiescreening, inspanningstesten fietsen, biotherapeutisch advies, sportvoedingsadviesTot ziens, lezens of tot horens om van start te gaan met één van deze ideale begeleidingspakketten! Het RUNNING AND MORE team.